Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda 19

ciaza czy co?? pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość mloda 19

czy podczas ciazy wystepuaj uporczywe bole glowy??? booje sie ze moge miec jakiegos guza na mozgu albo ze jestem w ciazy mimo ze dostalam okres tydzien temu i biore regulernie tabletki anty. stracilam apetyt czesto biegam do ubikacji boje sie ze umieram bo nigdy predzej nie bolala mnie glowa dopiero teraz poczylam co to znaczy bol glowy.....wystepuja one 2 dni ciaze raczej wykluczam bo przeciez milam okres...czy zdazylo wam sie drogie panie byc w ciazy i miec okres( przy braniu tabletek anty)) prosze o odp

Gość kpina
napewno jestes w ciazy,a skoro krwawisz to idz do cipowgladka bo w przeciwnym razie urodzisz kadlubka

Gość
słyszałas o migrenach ? to taki uporczywy ból głowy, że aż niedobrze się robi, przeszkadza światło i najlepiej ci się robi jak się położysz w jednej pozycji w ciemnym pokoju i śpisz ? To migrena... Długo te piguly bierzesz ? bo jak tyle co zaczęłaś to może być od tego ale jak dłużej to może zrób sobie badania jakieś ... :-0

Gość Zdecydowanie tak
Jak tylko mnie boli głowa, to od razu jestem pewna, że to ciąża! Zapisz się do szkoły rodzenia!