Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyna-22

czy to może być ciąża

Polecane posty

Gość ej kurde jakie
napiecie nie trzymaj nas tak dluzej :P

Gość katarzyna-22
czekam na wynik

Gość katarzyna-22
ujemny a może powinnam zrobić go rano

Gość ja jutro robie
z taka roznica, ze modle sie o wynik negatywny :( tak bardzo sie boje, mam wszytskie objawy, goraczke, bole glowy, podbrzusza i sutkow, porazka :( a najsmieszniejsze jest to, ze nigdy nie zapomnialam wziac tabletki...

Gość do Ja jutro robie
kurcze,ja tez sie troszeczke boje... biore regularnie tabsy anty ale slyszal;am o zajsciach pomimo brania pigulek/// odpiszcie laski :) Kasia nie martw sie wszystko bedzie oki

Gość mloda 19
ja tez biore tabletki anty i boje sie ze moge byc w ciazy caly czas boli mnie blowa mam mdlosci boli mnie brzuch stracilam apetyt i czesto sikam....mimo ze milam okres tydzien temuuu

Gość zrobilam ten test juz dzis
wyszedl negatywny , podkersle, ze to juz drugi, pierwszy zrobilam 3 dni temu, kupilam w aptece dwa dla pewnosci, moje objawy sa jakbym byla w ciazy: bolace sutki, powiekszone piersi, bol w podbrzuszu, bo glowy...biore tabletki od paru lat i nigdy nie mialam bolacych sutkow, nie wiem albo hormony wariuja albo to ciaza, ale test juz chyba powinien to wykazac. Do miesieczki jeszcze 6 dni czekam z niecierpliwoscia. Co do czestego oddawania moczu to nigdy sie ono nie pojawia na poczatku, tylko wtedy kiedy plod uciska na pecherz dopiero, wiec z tym sikaniem mozesz byc spokojna:)

idz do gina bo tablety przestaly ci pasowac (tak czasami sie dzieje). gin zmieni ci na inne i przejda te objawy :)

Gość pójde pójde
tylko gin jest na urlopie obecnie i wraca we wrześniu :) musze troszke zaczekac jeszcze. Chociaz mieli dac kogos w zastepstow to jeszcze nic o tym nie slyszalam:O

Gość katarzyna-22
a zrób sobie test albo na drugi dzien rano albo po tyg lub dwóch bo ja robiłam niecały tydzień po spodziewanym okresie ale ktoś mi napisał że to za szybko i muszę jeszcze poczekać bo może na tym etapie być mała ilość tych hormonów i czeba czekać

Gość tydzien po spodziewanym
okresie to jesli test sie nei pmyli to juz ma prawo wykryc bez problemu :) juz w dzien spodziewanej miesiaczki wykryje:)

Gość niewiedzaca
a po ilu tyg od stosunku ginekolog moze stwierdzic ciaze?