Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tadż al Arus

Dziewczyny czy ktoras uzywa Microgynon 21???

Polecane posty

GIN. przepisal mi ten srodek ale chcialabym sie dowiedziec od was czy macie jakies doswiadczenie i co sadzicie o tym srodku...czy jest naprawde dobry:)).Prosze o rady bo pierwszy raz zaczne uzywac srodki anty a chcialabym porozmawiac z doswiadczonymi dziewczynami.Dziekuje z gory.

Gość ewelka84
Ja rowniez 3 lata temu dostałam Microgynon21 jako pierwsze tabletki antykoncepcyjne. Jak dla mnie bez zastrzezen. W pierwszym miesiacu troche mnie mdliło, a poza tym cera ładna i nie utyłam ani grama!! Pozniej zdecydowalam sie przestac brac tabletki, ale wspomnienia mam pozytywne :) Nie masz sie czego obawiac :) Pozdrawiam!

Dziekuje ewelko :)) jednak nie moge ich uzywac moj ginekolog wprowadzil mnie w blad bo uzywam antybiotyki i inne leki nie powiadomil mnie ze nie moge :(( wiec nici z tego.Pozdrowienia!!

Ja tez je stosuje :P Jak dla mnie bardzo dobre ;) Tez nie utyłam i czuje sie po nich b.dobrze :P pozdrawiam

u mnie ok:) po poprzednich (Cilest) okroooooopnie utyłam, ale nie hamowałam swego apetytu, po tych mam obniżony i zanim zaczęłam stosować dietkę schudłam 4kg, no teraz muszę pomóc w inny sposób (1000kcal;)) W pierwszym miesiącu w połowie cyklu BARDZO Bolała mnie glowa - jakieś 2 dni i kilka razy mnie mdliło. Birę je o 08.00 i jest wszystko dobrze :) Pozdrawiam! a.

Gość madziks
Ja po Microgynonie utyłam byłam napuchnięta jak balon i ciągle mi sie chciało jeśc odrazu je rzuciłam i biore inne