Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hilda

czy libido kiedyś powróci

Polecane posty

Gość hilda

Tak wygląda mój problem:po tabletkach anty.zupełnie zanikło moje libido.Nie pomagały zmiany tabletek(brałam Microgynon,Logest,Diane i parę innych).Już pół roku nie biorę tabletek,ale ochota na seks nie powróciła i boję się,że już nie wróci.Może któraś z was miała taki problem i udało się go jakoś rozwiązać(może jakieś tabletki o których nie wiem).Bardzo proszę o odpowiedz.

Gość ostał ci ino palec
:P bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :P

Gość hilda
no wiesz!palec nie rozwiąże sprawy,bo nawet na niego nie mam ochoty.

Gość hilda
Please,niech mi ktoś poważnie odpisze:>

Gość olcia199
hmmm dziwne..ochota powinna ci juz wrocic...sprobuj poeksperymentowac,zmienic cos w swoim wygladzie,poczuc sie sexy,byc moze masz klopoty hormonalne albo ost duzo stresu i z tego to wynika...brak libido nie beirze sie znikad,to krzyk organizmu ze cos jest nie tak albo z twoja psychika albo z twoim organizmem...probuj wszystkiego co sie da.aha,ochota wroci na 100%,nie martw sie i to taka ze bedziesz chciala to robic codzinnie :)przeciez ci nie umarla ,poprotsu zmien styl zycia,odzywiaj sie zdrowo,nie pal,nie pij kawy,duzo sp\aceruj,rozluznij sie,kap sie w wodzie z olejkami,dbaj o siebie bardziej niz zwykle ,kup sexy bielizne itp.jesli to nie pomoze to byc moze udaj sie do seksuologa,on byc moze znjadzie przyczyne i koniecznie zrob podstawowe badania,czy nie masz zbyt wysokich poziomow hormonow,to wszystko od hormonow zalezy:)))pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość hilda
Dzięki wielkie za dodanie otuchy i mam nadzieję że masz rację.pozdrawiam

Gość mejsi
mialam to samo, zerwalam z tabletkami! po 3 miesiacach wrocilo

Gość hilda
nie myślałam,że ten problem jest tak powszechny.Szkoda,że wcześnie nie trafiłam na tą stronę,wtedy na pewno nie zdecydowałabym się na taką metodę.Lekarz oczywiście wspomniał tylko o zaletach stosowania tabletek i o niewielkim ryzyku zakrzepicy i nic poza tym.Pewnie pojechał za to na wakacje dla lekarzy i farmaceutów.Szkoda tylko,że my pacjentki z tego powodu cierpimy.