Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_24

Dobre pigulki

Polecane posty

Gość Ola_24

Czy ktos juz probowal zrobic taki ranking? Po jakich pigulkach nie macie zadnych skutkow ubocznych? Probuje dojrzec do decyzji o takiej metodzie antykoncepcji, bo moj chlopak nie zgadza sie na prezerwatywy (uwaza,ze nic nie czuje), ale mam obawy czy np. moje libido nie spadnie i czy w ogole kiedys, w przyszlosci branie pigulek nie odbije sie na moim zdrowiu?

Gość Ola_24
Kto mi pomoze?

Gość olcia199
wiesz co...twoj chlopak jest troche egoista w takim razie bo tabletki w jakims stopniu zawsze niszcza zdrowie...co do najlepszych to obecnie uwaza sie za najlepssze te trojfazowe ale nie ma powiedziane ktore sa naj naj bo kazdy ma inny org i to ginekolog po zrboieniu badan powinien przepisac ci najlepsze wlasnie dla ciebie.to zalezy jaki masz poziom hormonow,czy nie masz za wysokiej prolaktyny,delikatnej watroby itp.wsrod tych uwazanych za dobre sa cilest,harmonet,micronygon itp.ale nie sugeruj sie tym i zwroc uwage ze tu na forum jedna dziewczyna pisze ze po danych tabletkavch czuje sie swietnie a druga ze fatalnie.pozdraiwm

Gość Ola_24
No tak, kazdy organizm reaguje inaczej...Boje sie, ze to nie zadziala (pod wplywem stresu moze sie tak zdarzyc, a ja sie dosc czesto stresuje) albo ze poniose kiedys konsekwencje...A co do mojego chlopaka, to twierdzi, ze gdyby wprowadzono pigulki dla facetow, to bylby pierwszy,ale skoro nie ma, to trudno. Obiecal,ze mi je bedzie refundowal.

wszystkie pigułki są tak samo skuteczne, kwestia dobrania... wszystko po wywiadzie z lekarzem, ew badaniach wtedy cos dobierze kazda z nas reaguje inaczej - co jest tu wciąż podkreślane www.psyche-soma.prv.pl