Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iiillliii

POMOCY !!!

Polecane posty

Gość iiillliii

Dostałam okres trwał dwa dni i na dodatek był skąpy.. Od jakiegoś miesiąca podejrzewam ciąże , lecz przed okresem wykonałam dwa testy ciążowe i wynik był negatywny.. Dostałam okres na który czekałam lecz był taki krótki... :( Czy mimo tego mogę być w ciąży? Planuje kupić następny test i zrobić.. Ale bardzo martwi mnei ta miesiączka :( pomóżcie...

Gość katarzyna-22
ja też miałam skąpe okresy gdzieś tak 2 razy pokolei i nie byłam w ciąży a lekarz powiedział że u mnie to normalne a najlepiej idz di gin i zapytaj się go on ci powie bo może być taka możliwość że jestes w ciąży a miałaś już tak kiedyś

Gość iiillliii
Ale ja robiłam przed tym okresem dwa testy ciążowe i wynik był negatywny.. więc nie wiem czemu ten okres taki jest :( pojde do ginekologa i zrobie jeszcze jede test... ale nie powinnam byc w ciąży skoro tylko uprawiałam z chłopakiem petting i nic więcej :(

Gość kasia1211
Nie rozumie jak nie zrobilas nic co moglo doprowadzic do ciazy to czego chcesz i jeczysz??

ja tez tak miałam i też zrobiłam dwa testy które były negatywne i dwa dni okresu i czekam nadal i znów zrobiłam dwa testy i negatywne , teraz poczekam jeszcze tydzień i zrobię ostatni jak będzie negatywny a @ nie to do ginka idę.Bardzo się stresuję więc cię rozumię,pozdrawiam

Gość iiillliii
Ciesze się że mnie rozumiesz :) Wczoraj kupiłam następny test.. Jesli wyjdzie negatywnie to chyba nie ide do ginka.. Sama nie wiem.. Moze lepiej jak bym poszla...

ja pójde nawet jak wyjdzie negatywny i tobie tez tak radzę , bo tyle naczytałam się tytaj ze testy moga kłamać że już sama nie wiem więc idę