Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Supermenka

Paluszki krabowe

Polecane posty

Gość Supermenka

Pod jaką pstacią zjadacie paluszki krabowe, ja znam tylko przepis na paluszki krabowe smażone w cieście naleśnikowym , pycha :D Polecam!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Hana
Pyszna jest sałatka z krabich paluszków, jadłam w restauracji. Mogę powiedzieć że były one ugotowane na parze, pokrojone i do tego kapusta pekińska, kukurydza, ogórek konserwowy, majonez i przyprawy pycha!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Supermenka
Jak długo gotować paluszki na parze? Jaki dokładnie ogórek ? Dziękuję , pozdrawiam 🌻

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Hana
Do supermenki: Na opakowaniu bodajże jest napisane jak są to w formie mrożonej ile gotować na parze ale można też dostać gotowe zakonserwowane w takich foliach widziałam w auchan i wtedy nic nie trzeba z nimi robić tylko pokroisz a co do ogórka to konserwowy lub kiszony to jest obojętne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ostatnio Pascal robil super salatke z paluszkami krabowymi. I nie kroił ich tylko rwal takie pionowe niteczki :) do tego ogórek zielony, pomidory, tuńczyk, krewetki koktajlowe i chyba cos jeszcze- nie pamietam. Można w necie znalezc pewnie. Taka morska salatka to byla :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Groszek77
Składniki: opakowanie paluszków krabowych - odmrożonych ogórek świeży 2 jajka na twardo puszka kukurydzy pęczek koperku majonez sól pieprz Przygotowanie: paluszki pokroić w ukośne paski /jak małe kopytka/ pozostałe składniki w kostkę i zalać majonezem przyprawić Smacznego

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ._.
up

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość iwona m.
A ja tylko rozmrażam, kropię sokiem z cytryny, lekko solę, pieprzę i jeszcze lekko kropię dorą oliwą lub olejem.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
paluszki krabowe z rozmarynem: pokroic paluszki na mniejsze czesci, dodac troche majonezu, ale nie za duzo, tyle tylko, zeby wszystko bylo polaczone i posypac rozmarynem. mozna dodac soli i pieprzu, jesli zajdzie taka potrzeba. rozmaryn swiezy bylby idealny, ale jak nie ma moze byc i suszony, tylko trzeba igielki rozkruszyc na drobne.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
paluszki krabowe, mandarynki, oliwki (wszystko pokroic), sos \"tysiaca wysp\" salatka taka na slodko

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jadalne są takie paluszki krabowe zaraz po rozmrozeniu? myslalam, ze trzeba je przysmazyc jakos.....czy do sałatki nadaja sie takie podsmazone pałeczki??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×