Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_______

Jak to jest być brzydką dziewczyną

Polecane posty

Gość Monika_______

nie byc zapraszaną na randki i podrywana czy są jakies dziewczyny na kafeterii które w ogóle nie umawiają się z facetami

Gość lilka78
skoro zadajesz takie pytania to pewnie sama nią jesteś ale ci nie wspołczuje bo na mnie przynajmniej ktoś sika a na ciebie nie :classic_cool:

Gość pppppppp
nie ma i co zła? myslsiz ze jestes sama ?

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmm
A jak to jest byc autorka jednego z glupszych topikow ?

Gość bobi27
bez sensu

Gość Monika_______
Zapomniałam powiedzieć, że lubię chapać knagi bezzębnemu Turkowi, handlującemu tombakiem i jego koledze, który jest portierem pracującym w szpitalu dla obłąkanych :classic_cool:

Gość lilka78
spodobal ci sie moj nick brzydalku z cienka struzka moczu???

Gość tak_zwana
mnie przynajmniej ktoś sika a na ciebie nie

Gość .............
super jest :D ma się na wszystko czas i na naukę i na sport i na babskie ploty. można iśc na dyskotekę, tańczyć wyuzdanie i nie trzeba się martwić konsekwencjami, nikt Cię nie obmacuje, nie trzeba się męczyć spławianiem jakis debili napakowanych testosteronem....a jak jakiś facet Cię pokocha to wiadomo, że dlatego, że jestes taka jaka jesteś, a nie dlatego, że masz fajne cycki i tyłek :P

Gość lilka78
Wczoraj chapałam knagi aż po same bile spoconym autostopowiczom na trasie Warszawa-Gdańsk za paczkę dropsów z Biedronki :classic_cool:

Gość -------------------------
Monika zadaj to pytanie na jakims innym forum

Gość -------------------------
k.urwa dlaczego skracacie o polowe moje wypowiedzi

Gość pppppppp
fajnie to ktos napisał "a jak cie ktos pokocha to za ta jaka jestes a nie za cycki i dupa" brawo dla tego kogos kimkolwiek jestes PRAWDA JEST ZE LEPIEJ BYC KOCHANA PRZE 1-FACETA NIZ PODZIWIANA PRZEZ 1600 TYSIECY A NIE KOCHANA PRZEZ NIKOGO TO PUSTKA TAKIE ZYCIE

do autorki z godziny 22:25 ...szalenie mi się spodobała twoja wypowiedź! :D :D :D

Gość lolinka
gorzej być jędzą, wredną złośliwą suką i zarozumiałą samolubną księżniczką...od takiej to dopiero faceci uciekają:P

Gość no i proszę
a za co kochają faceci? tylko za cycki i dupę! mam szczęście, że będąc piękną kobietą moj mężczyzna dostrzega we mnie jeszcze inne przymioty. a wam życzę kogoś takiego zblazowane w swoich poglądach brzydkie kobiety :)

Gość hj
do "no i prosze" mało nas obchodzi jak wygladasz? to nie ejste forum ze zdjeciami

Gość hj
"dupa i cycki" była przenosnia skoro tego nie zrozumiałąs, tzn. ze łudzisz sie, ze Twoj facet kocha Cie za twoja osobowosc, bo tak naprawde jednak chyba tylko"za dupe i cycki" skoro przenosni nie zrozumiałąs Ja tez ejstem łądna i co z tego? nie o to chodzi? chodzi o cos wiecej

Gość Hejka ludziska
do "no i proszę" No cóż. Widać ze trochę na siłę się bronisz, ale toświadczy tylko o tym poczułaś się najwyraźniej dotknięta tą wypowiedzą :) Ja tam nie muszę nikomu niczego udowadniać. Na ile i dla kogo jestem atrakcyjna i ważna

oj jak mi się miło zrobiło :D a nicków mam tyle że aż nie wiem który ujawnić :D najczęściej jestem sweet pink albo właśnie .............

Gość hj
to było skierowane do " no i prosze"

Gość no i proszę
ja tobie głąbie też nie muszę niczego udowadniać:P to co napisałam było tylko odpowiedzią na zdanie ktore dla mnie nie mieści się w stereotypowych wypowiedziach zapyziałych brzydul. to nieprawda, że faceci wybierają brzydkie, nieatrakcyjne kobiety. przynajmniej tak nie jest w moim przypadku. więcej pokory brzydule! :P

Gość hj
zreszta co to znaczy byc brzydjka. to pojecie wzgledne, np. z twarzy niektore modelki sa "brzydkie" ale za to sa bardzo szczupłe i wysokie jak gazele i jednak maja powodzenia ze wzgledu an budowe ciałą sa tez odwrotne przypadki, ze kobieta jest krąglejsza, mała ale ma piekna twarzyczke... czy moze taka ejst brzydka? czy łądna?: sa rozne kombinacje ideałow nie ma tylko na okładkach gazet i w reklamach a od tego juz sa graficy komputerowi..:) to z uroda to kwiestia wzgledna moim zdaniem nie ma kobiet brzydkich sa tylko "zaniedbane"

Gość no i proszę
hj mnie też mało obchodzi jek wyglądasz pasztecie. :P

Gość hj
ja jestem ładna wiec co sie unosisz ? chcesz zdjecie zobaczyc? a mzoe chcesz zapytac mojego męża,lub moich znajomych czy ejste łądna? odpowiedza ci ze jestem NO I CO Z TEGO WYGLAD NIE JESTE NAJWAZNIEJSZY ALE DLA CIEBIE WIDAC JEST PUSTKA W GŁOWIE

no i proszę...jesteś piekną kobietą, oki to pewnie nie raz zdarzyło Ci się spławiać napalonego testosteronem samca i powinnaś wiedzieć, że taki upierdliwiec potrafi zepsuć najfajniejszą imprezę czy dyskotekę a nawet wyjście do kawiarni. nie chcodzi o to, że wszyscy faceci kochją za urodę, lub za jej brak tylko o to, że jest grupa testosteronowych samców, którzy traktują piękne kobiety przedmiotowo...będąc brzydką nie musisz się z tym użerać. proste nie?

Gość hj
DON'T BE AGGRESSIVE FOR ME , DON'T BE FOOL "NO I PROSZE"

Gość hj
A JAK TO JEST BYC ZAJEBISCIE PIEKNA BYC ZAPRASZANA NA RANDKI I ZACZEPIANA PRZEZ ŁYSYCH NAPLEŃCOW I JAK TO SŁYSZEC GWZIDY PIJANYCH ROBOLI NA BUDOWIE :) DO "NO I PROSZE"

Gość no i proszę
nikt mnie nie traktował nigdy "przedmiotowo" bo aby tak być traktowaną trzeba sobie na to pozwolić :P a bądź sobie brzydka i przedmiotowa :) najtragiczniejsze jest w twoich wypowiedziach wielokropka, że ty wierzysz święcie w jakieś stereotypy. :P faceci kochają nie dlatego, że jesteś piękna lub nie ale za twoje wnętrze. na dyskoteki zaś nie chodzę, są inne miejsca gdzie można poznać inteligentnych mężczyzn. mimo wszystko trzymajcie się dyskotekowe damy! :P