Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_______

Jak to jest być brzydką dziewczyną

Polecane posty

Gość no i proszę
hj jak to jest? nie wiem. nikt z twojego otoczenia mnie nigdy nie zaczepiał 🖐️ :P

Gość Marcin_______
nie ma brzydkich facetów tylko.... czasem wina brak - DOBRE

"No proszę" Kultura moja panno. Kultura. ...i proszę nie zionąć na nas ogniem i nie zwracać się do nas "brzydule" bo nie masz zielonego pojęcia jak wyglądamy.

Gość hj
nie rozumeisz "no i prosze" ze ona użyła pewnego steretypu niejako zeby bardzije uwypuklic dana sytuacje to taka hiperbole, przesadnia specjalnie przesadziła zeby bardzije dotarło to swiadomosci jakie to odczucie

Gość no i proszę
no wreszcie pojęliście :O

no i proszę...teraz ty chcesz nas wrzucić w stereotyp dyskotekowych damulek...ładnie? ja nie twierdzę że faceci kochają za wygląd, ale że jest grupa facetów którzy patrzą tylko na wygląd, bo jest. w liceum miałam zjawiskwo atrakcyjna koleżankę (do tego wyglądała na jakies 22 lata) i nie mozna było z nią pujść dosłownie nigdzie, żeby nie musieć się opędzać, nie ważne czy to był pub, autobus, dyskoteka, kawiarnia, deptak, czy nawet biblioteka!!! a co to przedmiotowego traktowania czy nie to nie zawsze masz coś do powiedzenia...jak ktoś za tobą gwiżdże, zaczepa Cię a nawet szarpie na ulicy to nawet najbardziej stanowcze nie pozwalanie sobie potrafi się skończyć nieprzyjemnie... koleżanka dziś szczęsliwa mężatka...i nikt tu nie twierdził, że piękne kobiety nie spotykają inteligentnych mężczyzn.

Gość no i proszę
czy ja jestem winna temu, że miewasz takie koleżanki? :P nie reaguję na gwizdy meneli. a tych co mnie zaczepiają inaczej traktuję z buta. jak to nie twierdzisz? mam ci przytocztć twoje i innych słowa? :P

Gość hj
kurwa "no i prosze" piszesz tak jakbys chciała sie pochwalic ze ejstes jedyna łądna kobieta na forum ładnych kobiet w Polsce jest bardzo duzo wiec nie jestes oryginalna spadaj

"No proszę" godzinie 22:37 napisałaś "Więcej pokory brzydule". Skoro uważasz się za piękną (każda z nas może się za taką uważać) to trochę pokory również ci nie zaszkodzi, bo ja na razie to po tobie nie widać jej ani troche. Poza tym to ze temat topiku jest wezwaniem do tego by brzydule sie wypowiedziały wcale nie oznacza ze tu sie tylko takowe wypowiadają i tylko Ty jesteś jedyna i piękna. Ciężko spotkac na ulicy kompletne brzydactwo. Na 100 dziewczyn moze tylko kilka byłoby rzeczywiscie brzydkich. Wiec przypuszczam ze lwia czesc wypowiadających sie jest po prostu ładna, a ze temat przykuł uwage i zainteresowanie to juz inna sprawa.

no przytaczaj mi moje słowa...jak Ci się chce...udowodnisz tu tyle tylko, że nie zrozumiałaś...eh... wiesz co jakbyś była taka piękna to pewnie byś wiedziała o czym mówie, a ty to chyba chowana pod kloszem jesteś...takie mam wrażenie :o

Gość no i proszę
ehh, żal mi was :P

Gość -------------------------
to straszne byc taka dziewczyną...wiem z doświadczenia... :/

Gość ona własnie nam udowodniła
jak bardzo jest głupia i pusta. Ta cała "No proszę"

Ten temat jest moją prowokacją drogie Panie ;-) Tu widać doskonale jakie znaczenie ma wygląd wśród was samych.

nic tylko podziękować za porcję rozrywki...szkoda, że już sie ujawniłeś, bo byłam ciekawa co inne dziewczyny napiszą, no ale w sumie topik już poddychał. ciekawam tylko co tak naprawdę wywnioskowałeś :P...na drugim topiku nie miałaś takiego ruchu, bo mniej tu facetów...po za tym który facet by sie pryznał że jest/był brzydki ;)

\"po za tym który facet by sie pryznał że jest/był brzydki\"------> JA. Hehe. Choć tak naprawdę, na temat mojej urody nie mam wielkich kompleksów, wiadomo ze na dłuższą metę liczy sie to jakim się jest, co ma się w sercu i pod kopułą...

bo kobiety krócej niż faceci patrzą oczami, a więcej innymi zmysłami ;) tylko nie wmawiaj kobietom swojej nieatrakcyjności, bo jeszcze Ci uwierzą ;)

Gość siel
Żabi.. daj zdjęcie... ;)

Gość siel
A autorkę z 22:25 też lubię:) pozdrówka :)

Gość siel
A uwierzysz, jak powiem, że nie mam zdjęć własnych na kompie?

Gość siel
Ja brzydulą nie jestem ;) chyba ;) Jak na razie na mordę nie narzekam.

Gość trelemorelebip
chodzi ci o to - jak to jest gdy się jest brzydka czy o to jak to jest gdy sie nie jest podrywanym przez facetów?? zdecyduj sie

Gość siel
Ale ty z Krakowa jesteś, a ja z Breslau... Nie ma tak dobrze. :(

wiesz z mojej strony czysta ciekawość...bo już zaklepana zaobrączkowana jestem :D. no coż obejdę się smakiem...zazwyczaj jak facet pisze na necie, że jest nie atrakcyjny to po tem wychodzi na to, że jest boski jak apollo..eh...

Gość siel
No i Żabi nam wsiąkł.