Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analiza

od 2,5 roku nie byłam na randce

Polecane posty

Gość analiza

Wrzucam ten żal na ogólną, bo uważam, że to już problem socjologiczny (dotyczy również wielu moich koleżanek). Już nie o to chodzi, że nie ma się faceta, ale o to, że nawet nie ma się z kim spotykać. Nawet flirtu (towarzyskiego) brak :( Czy ktoś mi wyjaśni to smutne zjawisko?

Gość no i proszę
pogadaj ze sobą dlaczego tak jest :P

Gość nerrt
nie martw sie ja nie byłem od 24 lat :)

Gość trzydziecha
nie wierzę - ja bym dawno umarła bez randki rozumiem 10mies.ale 2,5 roku ????

Gość -------------------------
fajni faceci sa zajeci a z niefajnym szkoda tracic czasu... nie no żartuje, sama sie zastanawiam,tez nie bylam na randce juz od ...kiedy to bylo...?

Gość trzydziecha
ja wytrzymałam9mies. :( jak ciążę :( ale bosssko całował...norrrrmalnie wymięęęękam ;)

Gość trzydziecha
no juz nie będę tu wypisywać co było dalej, ale facet wygląda jak taki wielki kot ze zmrużonymi od wygrzewania się i pieszczenia oczami

Gość analiza
nerrt --> zdecydowanie poprawiłeś mi nastrój :D Zawsze to człowiekowi robi się lepiej, jak innemu jest jeszcze gorzej ;) no i proszę --> to ma być analiza socjologiczna, a nie psychologiczna. trzydziecha --> no właśnie!!! a jeszcze, jeśli od braku randek można umrzeć, no to i ja, i nerrt, i kreska mamy przechlapane... do kreski - współczuję nam obu!

Gość analiza
kiedy bosko całował? po tych 9 miesiącach? czy przed chwilą?

Gość trzydziecha
to wyskocz gdzies pociagiem w Polskę - ja poznalam seksownego windykatora....jeeeezu :( do niczego nie doszlo....chociaz dla wspomnien trzeba bylo spróbować :( ja to poszlam na tę randkę w nadziei,że chociaż mi rękę pod bluzkę wloży.....w końcu włożył, ale ile się naczekałam ..

Gość nerrt
od 24 lat czyli od urodzenia .Nie jest zle będzie lepiej pojdziesz na randke na pewno.

Gość trzydziecha
po 9 mies.od poprzedniego, bo od czasu tej randki z calowaniem to wogole minęło juz 7 tygodni :(....:(:(:(

Gość -------------------------
pociągiem,żeby ja zabili

Gość analiza
Oj, trzydziecha, ale Ty gorąca jesteś :)

Gość no i proszę
z tej analizy nic daobrego nie wyjdzie :P musisz sama wyjść do ludzi. to, że ie masz faceta, nie chodzisz na randki świadczy o tym, że zamknęłaś się na kontakty z otoczeniem. nie wiem czy pomoże na to socjologiczna analiza:D

Gość bransoletka
A mi to sie coraz czesciej wydaje ze im wiecej latek przybywa tym trudniej jest kogos znalezc.Ja mam 24latka,jestem po nieudanym 4-letnim związku i ponad 2 lata jestem sama.Oczywiscie umawialam sie na randki w tym czasie,ale to nie to czego chce.Zaden facet nie przypadl mi do gustu bo brakowalo mi w kazdym cech z bylego faceta.Dlatego tak sobie wegetuje sama i cholerni emi z tym ciezko:(Młode dziewczyny mają latwiej..wiecej jest chopakow wolnych w tym wieku:(Ja to juz sie pogodzilam z tym ze chyba zostane sama,bo nie mam ochoty spotykac sie z bylym facetem tylko po to aby lądować z nim w lozku:(No i zalapalam doła na maxa:(

Gość trzydziecha
windykator nie chcial zabic chyba....chociaz ja to bym się dała killing me softly i teges a teraz juz nawet nie wiem, gdzie go szukać :( mmmmówię wam ta niebieska koszula i czarne sspodnie no norrrmalnie jak sobie przypominam :9..taka okazja..potem sobie wyobrazalam jak to by z nim bylo z każdej strony.. taka okazja, taka szansa ..:(

Gość trzydziecha
gdzie sie podzialy tamte prywatki ? moja siostra wychodzi za mąż /mlodsza!/, bo poznala faceta na prywatce...

Gość trzydziecha
do bransoletki -> chrzan to w uszy. Sluchajcie jak dopasc faceta pod pracą i go pocalowac skoro on ma 2m wzrostu?

Gość analiza
bransoletka, nie łap doła, tylko windykatora - jak trzydziecha! trzydziecha, ratujesz nas przed dołem :) Uściski! no i proszę - nie kwacz, możesz tej analizy dalej nie przeprowadzać :P

Gość do autorki i wszystkich
ktorytxh to moze dotyczyc: trzeba sie przemoc i samemu cos wyrwac. te facety jakies takie do d..nawet sie nie nadaja, jak same sobie nie pomozemy to bedzie ciezko :(

Gość analiza
stań na schodach parę stopni wyżej i skocz na niego z góry... trzydziecha, a czy on ma brodę? bo w brodzie są zarazki, lepiej całować ogolonych

Gość trzydziecha
ja norrrrmalnie nie moge bez niego :( zasypiam i wyobrazam sobie,ze z nim :( chociaz niegdy z nim nie spalam :( 9 mies.to max bez randki - higiena psychiczna wymaga chodzenia na randki

Gość analiza
Próbowałam się przemóc, a właściwie to się przemogłam, ale żem kobieta, to nie mogę działać wprost. A inaczej niż wprost to zwykły facet nie rozumie!

Gość trzydziecha
tam nie ma schodów :( mi to zawsze cegla spada na glowe w drewnianym kosciele - w dodatku ma urlop 2 tygodniowy teraz ja nie wytrzymam bez niego :( tak moglam go chociaz zobaczyć :( świetnie całował :) dal mi się wyględzic a potem jak mnie pocalował...ech... moze jakis pretekst mozna uzyc do tego, żeby sie znizyl ?

Gość analiza
trzydziecha, zgadzam się absolutnie. Higiena to przecież podstawa!

Gość henrietta
a ja nie byłam na randce już od 6 lat. i co z tego? nie pójdę wyrywać faceta tylko dlatego. zresztą normalnych facetów brak a bez nich naprawdę można się obejść.

Gość trzydziecha
co nie znaczy,ze na urlopie cos go nie poderwie zaciagnelabym go do lozka, ale balam sie,ze on uzna,ze to on mnie przelecial

Gość analiza
do sprzedawcy --> thanks za ofertę, ale z wibratorem to tylko seks, a nie randka

Gość trzydziecha
bo ja go pogonilam p tej randzie :( wkurzylam sie, ze on się zali jaki jest nieszczęśliwy..a potem przylapalam go na tym, ze z inną się umówił (ale to juz bylo po pogonieniu przeze mnie) a ona nie chciala sie calowac