Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrzywiona/

TYLOZGIECIE SZYJKI MACICY

Polecane posty

Gość skrzywiona/

hej dziweczyny!! mam pytanie lekarz ostanio wykryl ze mam tylozgiecie szyjki macicy-bardzo mi to utrudnia sex gdyz moj chlopak nie moze we mnie wejsc bo bardzo boli. czy tez macie cos podobnego???jak sobie z tym radzic,moze jesdt jakas pozycja ??

Gość Mam to samo
Tak na przyszłość to trudniej o ciążę niestety, ja czasami odczuwam bóle nie zawsze. Najmniej boli od tyłu... ;)

Niestety, mam to samo ;-( W niektóre dni cyklu też odczuwam ból podczas stosunku. Też czytałam o tym, że utrudnia to zajście w ciążę. Mam nadzieję, że to nieprawda, bo niedługo a mam zamiar starać się o dzidzię, a nie jestem już pierwszej młodości :-)

Gość bardzo duzo
kobiet to ma i wcale nie utrudnia to brednie starych lekarzy :P Kumpela ma i urodziła 5 dzieci :)

Gość lakiuy
To prawda duzo kobiet to ma, ja też, a zajsciem w ciążę problemów nie miałam, nie martwić się na zapas.

Gość basia567
skrzywiona ja rowniez to mam, ale czy jestes pewna ze cie boli juz przy wchodzeniu moze to jakas infekcja? z tego co wiem to raczej pozycja na jezca boli a tak to raczej powinno byc oki

spox laseczki, kliknę tak..więc z moim pierwszym miałam (nie zawsze) bóle po stosunku..przy drugim - znaczy mężu - minęło :) teraz jestem mamą dwójki dzieci, obydwie ciąże przenoszone, dzieci zdrowe 10 i 9 pkt w skali APGAR więc nie panikujcie, zaufajcie swojej biologii, a będzie dobrze :D przede wszystkim - do ginexa - i to już!!! pozdr :D

Gość skrzywiona/
oo wielkie dzieki dziewczyny za posty.U lekarza juz bylam ale dopiero ten ostani mi powiedzilam ze ma to tylozgiecie.Infekcja to napewno nie jest bo jestem czytsta tam jak lza:) a poza tym boli mnie tam glebiej.Ogolnie wszytkie pozycje juz probowalismy i i czlonek wejdzie tylko do polowy a potem ani nie drgnie bo tak strasznie mnie boli-ostatnio zauwazylam ze od tylu jest nawet bezbolesnie ( tylko ze ja tak nielubie...) jesli jescze macie jakies spostrzezenia to piszcie czekam!!!!!!

Gość zaniepiokojona
ja znowu mam odwrotnie ulozona macice i mnie boli czasem jak od tylu a lekarz mi powiedzial ze najlepiej jak bedziemy to robic od tylu,,,,,,,hmmmm ktos tak ma???

Gość skrzywiona/
hmmm skoro masz ulozona w druga strone macice to znaczy ze masz dobrze ulozona,tak??? bo tak mi sie wydaje.wiec jesli mam racje to nie powinnas miec boli w trakcie stosunku,A te bole ta sa tak glebiej czy plycej?

mowicie ze przy tyłozgieciu najczesciej boli na jezdzca.... kurcze, poszłam do lekarza po zamierzałam rozpoczac wspolzycie. zbadał mnie i zapytałam go czy mam tyłozgięcie. A on na to;\" a co to?? choroba jakas czy co ze pani tak wypytuje>???? tylozgiecie to nie choroba, to nic złego\" I wielkie dzieki, ale dalej nie wiem... A boli mnie własnie na jezdzca.... Jutro znowu do niego ide i jak mi ten kretyn nie powie czy mam czy nie to go chyba zwyzywam... Moze dla niego to nic takiego, ale ja wiole wiedziec, zeby potem unikac niektorych pozycji i tym samym bolu. Do dupy z tymi naszymi lekarzami..;/