Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbbb

szkoła rodzenia w Toruniu

Polecane posty

Gość bbbbb

czy ktos zna adres?dzieki

Gość karusia
czesc, Ja chodzę do Matopatu - jestem w 14-tym tyg. ciąży i mi lekarz polecił Szkołę Rodzenia "Maleństwo" na ul. Rydygiera 14/4, http://niemowle.onet.pl/2,2616,szkoly.html Pozdrowienia

Gość dzięki za odpowiedź
ja też chodzę do matopatu do lekarza,ale jestem już w 30 tyg.mam nadzieję,że nie jest za późno.pozdrowienia

Dziewczyny od którego miesiąca można zacząć chodzić do szkoły rodzenia bo bardzo mi na tym zależy

Gość podobno
od 30 tygodnia ciazy.u mnie w miescie tak bylo.

Gość mamamcia
www.femina-torun.pl zapraszamy do szkoły rodzenia, na gimnastykę mam z dziećmi. w planach mamy organizację różnego rodzaju warsztatów dla rodziców

Gość m7
Szkola rodzenia jest tez przy szpitalu na Bielanach-podobno z inicjatywy dr Drożdżala-jest ona bezplatna.

Gość alagru
Witam. Ja chodziłam do szkoły rodzenia dr Drożdżala. Zajęcia odbywały się w Szkole podstawowej nr 3 na ul. Żwirki i Wigury taka żółta szkoła. JA płaciłam jeszcze 350zł ale już jest ona darmowa. Zajęcia trwały 12 tyg więc najlepiej zacząć ok 25tyg ciąży by zdążyć przed porodem. Pozdrawiam

Gość caaroline
My (całą trójeczką:)) chodzimy do feminy. Słyszałam dużo o bezpłatnej szkole, ale to moje pierwsze dziecko i chciałabym żeby ktoś potraktował mnie personalnie, wyjątkowo i odpowiedział na pytania mnie nurtujące, co nie jest możliwe w tak dużych grupach, jakie są w szkole na Bielanach. Liczy się fajny klimat... no i przede wszystkim musi być intymnie, żeby tatusiowie mogli się odnaleźć, bo jak wiemy nie są oni (w znakomitej większości) zbyt wylewni:) Pozdrawiam:)

Jutro (14 lipca, godz. 16) zaczynamy zajęcia w szkole rodzenia prowadzonej przez dr Drożdżala. Ktoś jeszcze tam sie wybiera?

Jutro (14 lipca, godz. 16) zaczynamy zajęcia w szkole rodzenia prowadzonej przez dr Drożdżala. Ktoś jeszcze tam sie wybiera?

Byliśmy z mężem już na 3 spotkaniach w szkole rodzenia, mogę polecić, po co płacić jeśli jest za darmo, tylko trzeba odpowiednio wcześnie się zapisać. Pierwsze i drugie zajęcia prowadził sam dr Drożdżal a trzecie położna. Następne też ona. Atmosfera jest lużna, można a nawet trzeba zadawać pytania i otrzymujemy odpowiedź natychmiast. Spotkania trwają po 2 godziny z czego 1 h to teoria a druga ćwiczenia.

Gość Mały Wielki Świat
Jeśli któraś z przyszłych Mam chciałaby uczęszczać na zajęcia Szkoły Rodzenia - zapraszamy do Małego Wielkiego Świata. Malutkie, kameralne grupy, świetna położna i niesamowicie przyjazna, sprzyjająca temu wyjątkowemu czasu atmosfera. Jednym słowem - polecamy. Info i zapisy: www.malwielkiswiat.pl/szkola-rodzenia

Gość Mały Wielki Świat
oczywiście podałam błędny link do strony - przepraszam. Poniżej prawidłowy link: www.malywielkiswiat.pl/szkola-rodzenia Tel. 511 38 38 36

Gość Mały Wielki Świat
Witam Przyszłe Mamy z Torunia. Chciałabym zaprosić Was na zajęcia Szkoły Rodzenia Mały Wielki Świat w Toruniu. Właśnie ruszamy z nowym kursem, startujemy 13.01.2011 o godzinie 17.00 Jeśli interesuje Was temat Szkoły Rodzenia, zapraszam na naszą stronę internetową Mały Wielki Świat - Przedszkole - Szkoła Rodzenia , gdzie w zakładce Szkoła Rodzenia znajdziecie wszystkie informacje na temat spotkań, tematów zajęć itp. Jeśli macie jakiekolwiek pytania - proszę o kontakt telefoniczny 511 38 38 36 lub mailem szkolarodzenia@malywielkiswiat.pl No i oczywiście życzę Wam cierpliwości w oczekiwaniu na to jedno jedyne wytęsknione Maleństwo...

Gość Marta58
Witam!Mam pytanie czy któraś w was chodziła lub chodzi do szkoły rodzenia w Toruniu przy szpitalu na Bielanach? Jeśli tak prosiłabym o opinie.

Gość Mama 32
Jeśli o mnie chodzi to polecam Szkołę Mamy i Taty S.T-med. Prowadzi ją Pani Teresa Szmańda . Zajęcia są bezpłatne a dodatkowo jako jedyna w Toruniu prowadzi ćwiczenia gimnastyczne dla par. http://st-med.com.pl/kontakt/

Jeśli chodzi o bezpłatne szkoły rodzenia to polecam Szkołę Mamy i Taty S.T-med-u prowadzoną przez Panią Teresę Szmańda (międzynarodowy konsultant laktacyjny). Chyba jako jedyna ma zajęcia gimnastyczne dla par w ramach NFZ. http://st-med.com.pl/kontakt/

Gość gość torun
Osobiście chodziłem do szkoly p. Drożdżala, ale jej nie polecam, człowiek płaci 450zl dostaje masę informacji nt. Noworodka które owszem są przydatne, ale to ile informacji nt. Samego szpitala i pracujacej w nim kadry jest wymyslonych, jaki to wspaniały i przemily personel tam pracuje - same kłamstwa. A swoją drogą lezac 3 dni po porodzie nie spotkaliśmy kogokolwiek ze szkoły rodzenia... Także bez sensu jest płacić skoro gdzie indziej jest zadarmo. Nie polecamy!

Gość Garbi91
Bezpłatnie można też szkołę rodzenia przejść przez internet. Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, żeby nie jeździć w kółko. Co o tym myślicie? korzystała już tego któraś z was? Polecacie coś? Ja znalazłam szkołę Prenalen