Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mario4020

Prosze o rade co robic...?

Polecane posty

Gość Mario4020

czesc wszsytim,mam problem poniewaz mojej dziewczynie spoznia sie okres 4-5 dni(ona ma 21 lat) kochalismy sie z prezerwatywa,jedyna mozliwosc byla podczas zmiany prezerwatywy(doszedlem w srodku-prezerwatywa nie pekla) na nowa wtedy mialem sperme na penisie i przy zmianie na nowa moja dziewczyna mogla ja dotknac i przeniesc na nowa nakladana prezerwatywe. W ciagu miesiaca robilismy sobie tez dobrze ale uwazalismy na to zeby muiec czyste rece.Bylismy na goracych zrdlach- czy to mozliwe ze przez to mogl sie okres tez przesunac?stresow raczej nie bylo. Prosze o pomoc-bo to taki pierwszy raz i bardzo sie boje!!!!!!!!!!!!!!!z gory dzieki za odpowiedz.

Gość Mario4020
prosze pomozcie

Gość olcia199
nawer jakby troszke przeniosla to do zaplodnienia potrzeba sporej ilosci plemnikow...mysle ze wszystko bedzie oki i raczej sie stresujecie

Gość Mario4020
no ja sam juz nie wiem Olcia co robic,wiem ze nerwy teraz mamy strasznie napiete-jeszcze moja dziewczyna tydzien temu zaczela robic diete.A czy okres mogl sie przez cos o czym pisalem wyzej???

Gość olcia199
okres moze sie przesunac zwlaszcza z powodu stresu!!!to podstawa,ja mialam wszystkie objawy ciazy bo sobie wmowilam ,serio .mogl sie przesunac z powodu diety to na pewno.prawdopodobienstwo zajscia jest moze 5%,musielibyscie nie wiem co zrobic i jak sie postarac:)

Gość Mario4020
jestem radioamatorem ulubiencem mojego dziadka również pod jego nieobecnosc zabawiam sie analnie sprzętem wędkarskim

Gość olcia199
cooooo?????

Gość chwilowo bez pseudonimu
dieta Maria, to ta dieta tylko spokoj bedzie dobrze

Gość chwilowo bez pseudonimu
Maria=Mario :D

kazdemu podszywaczowi chapne dzide bo bardzo lubie ssac palki, uzywam tego zamiast szorowana zebow

Gość Mario40200
Olcia a czy jesli bylismy na tych goracych zrodlach to tez moglo jakos wplynac na okres? Bo stresu nie bylo. Wczesniej okres miala 06.07.2005 i zazwyczaj jej trwa ok.30-31 dni tak ze powinna miec kolo soboty (06.08) a diete robi od zeszlego czwartku (04.08).

Gość Mario40200
no i lubię panny z wąsami, bo własnych sie jeszcze nie dorobiłem, i jeszcze takie które nie myją nóg, bo uwielbiam smak brudu spod paznokci stóp...mmmm...pychota i oczywiście niebywale śmierdze gęsiwem

Gość olcia199
gorace zrodla?szczerze mowiac nie wiem,a bylsicie daleko od domu,jakis inny klimat,mysle ze same zrodla wplywu nie maja

Gość olcia199
aha to mozliwe bo zmiana miejsca i ta dieta,,.,to na pewno to,powiem ci tyle jak nagle przestajesz jesc i robisz diete przed okresem to masz pewne ze ci sie spozni...ja tak mialam,schudlam nagle bo nie jadlam i okresu wogole nie bylo.lepeij niech zacznie jesc

Gość olcia199
Mario posluchaj mam nieślubne dziecko z bezzębnym, 82 letnim portierem pracującym w domu spokojnej starości wiec P.S Wyglądasz jakby cie cyganka w biegu wysrała ty tępy koński odchodzie.

Gość olcia199
nie podszywaj sie bezmozgowcu

Gość olcia199
a mnie tak dupa swędzi..;( chyba sama bede sobie musiala poruszać kijkiem od szczotki...

Gość olcia199
hmm za takich jak ty to sie modlic trzeba

Gość olcia199
szyję berety i lubie possać sztuczną szczęke mojej babki

Gość k.k.l
podejrzewam ze plemniki nie przezyly na palcach Twojej dziewczyny nie jest to srodowisko im sprzyjające okres moze sie spozniac z roznych powodów teraz mamy lato to tez sie moze przyczynic

Gość narq
a potem mamy jesień-to też moze się przeczynić...następnie zima-okres przeuwa się o 3 tni do przodu na wiosen mamy tydień w tył z okresem k.k.l- co za brednie? i Ty masz własny temat-żałosne

Gość k.k.l
Ty jestes głupia dużo rzcezy przyczynia się do przesunięcia okresu,pogoda- upały, stresy jeśli nie wierzysz zapytaj lekarza. Okres regularny to sie ma przy braniu tabsów

Gość k.k.l
"Ten rytm jest indywidualny, zależy od funkcjonowania tzw. osi podwzgórze-przysadka-jajnik. Zmiany tego rytmu mogą być spowodowane stresem, wysiłkiem fizycznym, odżywianiem, silnym przeżyciem emocjonalnym, chorobami" cytat z magazynu zdrowie. JESTES NIEDOUCZONA