Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 CLARINSO

JAKI JEST ULUBIONY SZAMPON POLEK? WASZE TYPY.

Polecane posty

Go艣膰 elka 336
MYDLNICA LEKARSKA - szampon ten kupuj臋 w aptece

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 deidra
Fitomed - z mydlnic膮 lekarsk膮 ten do w艂os贸w normalnych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Breta
Polecam wszystko z serii Echosline do w艂os贸w. Rewelacja!!!!!!!!! Produkty tanie, obj臋to艣ciowo duuu偶e, a efekty m贸wi膮 same za siebie (dost臋pne na Allegro lub w Pasa偶u Kr贸lewskim w Gda艅sku). Przetestowa艂am i chyba do ko艅ca 偶ycia przy nich zostan臋 :-))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 CLARINSO
heh nie wiedzia艂膮m 偶e ten topik jeszcze od偶yje ;) Ostatnio kr贸luje u mnie Elseve Czerowony :) I zastanawiam si臋jaki kupi膰nast臋pny bo w sumie z farbowanych w艂os贸w niewiele zosta艂o, ale po tych do farbowanych to mi si臋艂adnie w艂osy rozczesuj膮;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ijaaa
gliss kur- p艂ynny jedwab :)

Udost臋pnij ten post

Zdezydowanie GlissKurr...Rewelacja. Szampon+balsam. Do koloru do wyboru...GlissKurr贸w jest bardzo du偶o...do ka偶dego rodzaju w艂os贸w. Serdecznie Wam polecam. Pantene-ProV...por贸wnywalny dla mnie do GlissKurr贸w...Tak偶e serdecznie polecam. (Z艂ota linia lub G臋ste i Mocne)

Udost臋pnij ten post

pollena eva rumiankowy + od偶ywka z tej serii. Jest super, nauralny i w ko艅cu mnie g艂owa nie sw臋dzi od 艂upie偶u bo 艂upie偶 znikn膮艂:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Milla...
Elseve regenium, seboradin i wszystkie Gliss Kur

Udost臋pnij ten post

Ja stosuj臋 czerwony elseve: szampon + od偶ywka. zdecydowanie u艂atwia rozczesywanie w艂os贸w. stosuj臋 go od d艂u偶szego czasu i jestem naprawd臋 zadowolona :-)

Udost臋pnij ten post

ojj widac ze kazdy wlos jest inny...mi np bardziej zaszkodzily GlissKur niz pomogly... po tym do wlosow suchych i zniszczonych, wlosy mam jeszcze bardziej suche, brzydko pachna no w ogole jakies siano :P ale jak wam pomagaja to dobrze :) ja za to polecam Herball Essenses, ten taki zielony z serii kwiatowej-oczyszczajacy. super super super! po nim mam najdluzej wlosy czyste, nieoklapniete, swieze... dziewczyny, tak spytam na marginesie, znacie jakas dobra odzywke do samych koncowek(albo do wlosow)? taka regenerujaca, odbudowujaca? bo ja probowalam np. glisskur, ale tylko pogorszyla sytuacje...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mozaik
z Biedronki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polska murzynka
Ja te偶 jestem fank膮 szampon贸w Fitomed. Mam alergi臋 i to jedne z nielicznych nieuczulaj膮cych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hopsa sa
avon do wlosow przetluszczajacych sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kamilka_21
Ja u偶ywam Palmolive Mleko & Mi贸d :) W艂osy s膮 po nim mi臋kkie no i fajnie pachnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pantene
tylko po nim w艂osy mi si臋 nie przet艂uszczaj膮 po jednym dniu:)

Udost臋pnij ten post

Clairol - Herbal Essences oczyszczaj膮cy i Avon dodaj膮cy obj臋to艣ci ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kalinka23
Fructis, super zapach i dobrze dzia艂a na moje w艂oski, ale to taki m艂odzie偶owy bardziej mam wra偶enie. Profilaktycznie na 艂upie偶 to Nizoral.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Elseve ten
niebieski przeciw艂upie偶owy 2w1 z od偶ywk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 *** ruda
a ja seboradin albo np. pokrzywowy najta艅szy - przynajmniej po tych nie dostaje 艂upiezu

Udost臋pnij ten post

Ivaa - polecam serum do zniszczonych konc贸wek z AVONU. Stosowa艂am przez trzy lata i mog艂am podcina膰 rozdwojone ko艅c贸wki raz w roku :-) Dzi臋ki temu mam teraz d艂uuugie i pi臋kne w艂osy :-) Szampon - GlissKur p艂ynny jedwab, od偶ywka - Echosline z bambusa (rewelka! Juz jaka艣 te偶 to stosuje - czyta艂am wcze艣niej :-) )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 razdwatrzy
Zwyk艂y bambino rumiankowy jest super, tylko jak pojawi si臋 bia艂y syf to trzeba Nizoral odkopa膰 :)

Udost臋pnij ten post

W ko艅cu uda艂o mi si臋 znale藕膰 sklep zielarski z produktami FITOMED i jestem zdania, 偶e szampon tej偶e firmy do w艂os贸w normalnych i suchych jest genialny:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deljaaaaaaaaaaa
schauma czerwony do w艂os贸w farbowanych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fedorowa
Herbal essences - fajowo pachnie i lubi臋 swoje w艂oski po nim, ale od czasu do czasu Nizoralkiem trzeba je umy膰 偶eby nic im nie dokucza艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂ynek co miele s贸l na dnie mo
m贸j ulubiony to schauma - r贸偶ne rodzaje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grubaka艣ka
Ostatnio Nizoral, znowu mnie to z艂apa艂o!!!! Czemu to akurat teraz jak s膮 wakacje? Nic to, nied艂ugo b臋dzie po wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no c贸偶..................
SCHAUMA br膮zowy, tzn kokos i mas艂o shea - cudiwny zapach, idealny po艂ysk, w艂osy super si臋 uk艂adaj膮 i nie przet艂uszczaj膮 si臋. genialny!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mms
do w艂os贸w breazowych z yves rocgher- w艂oski leciutkie i nie przetluszczaja sie tak szybko jak po normalnych :).Nie znosze natomiast Timotei ;/

Udost臋pnij ten post