Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CLARINSO

JAKI JEST ULUBIONY SZAMPON POLEK? WASZE TYPY.

Polecane posty

Gość ciastkozczekoladą
Mi jakoś przypasował Fructis no i Nizoral. W ogóle jak przeglądam różne fora i rozmawiam z ludźmi to stwierdzam, że o ile rynek szamponów drogeryjnych jest bardzo zróżnicowany, ludzie wybierają naprawdę bardzo różnie, o tyle wśród szamponów przeciwłupieżowych zdecydowanie Nizoral najczęściej się wymienia jako ulubiony. No nie wiem dokładnie czemu tak jest ale w sumie to dobrze, nie trzeba długo szukać.

Gość kryśkazwawy
Mój to Herbal Essences, tak mi potem super włoski pachną. Co do szamponów leczniczych to zgadzam się z poprzedniczką. Jest jeden i ma niezagrożoną pozycję.

Gość przaśnalaska
Nic dziwnego, że ma taką pozycję skoro od tylu lat działa niezmiennie bezbłędnie. Już niejedna osoba miała się okazję o tym przekonać i teraz to już sami konsumenci mogą reklamować markę.

Gość tylko Arria
prof.czarneckiego !

Gość trompka
bambi rumiankowy i koniec :)

Gość kolejna kaśka
O, widzę, że i tu chwalicie nizoralek. No i dobrze, sama gouwielbiam za to co dla mnie zrobił. Wracając do tematu, to ja najbardziej lubię schaumę taką do przetłuszczających się włosów. No niestety mam taki problem z nimi :(

Gość Moj ulubiony szampon
to Loreal Professional do prostawania wlosow( fioletowy) i mocno nawilzajacy (bialosrebrny). Polecam

Gość TTGDGF
TYLKO SEBORADIN!!!

Gość pluskk
Pollena - czarna rzepa w szklanej butelce.

Gość wesolek
no ja niestety miewam tendencje do lupiezu ale dobrze sie spisuje Elseve Intensive ....

Gość aniaa..
Pantene pro-v

Gość magnolka
Fitomed do włosów normalnych i przetłuszczających się, jedyny po który nie swędzi mnie głowa, a włosy są puszyste.

Gość marceliona
a jaki to jest elseve regenium?jaki kolor ma butelka? mi sie podoba szauma kokosowa ale tylko ze wzgledu na zapach....obecnie uzywam st.ives oczyszczajacy z zielona herbata,nie przetluszcza wolosow ani nie wysusza....mam tez z avonu 2w1 kiwi i papaja.....ale takiego naj naj naj to nie mam.....

Gość joanne
joanna do wlosow farbowanych i rzepa

Gość +++_+++
Elseve z regenium lub czerwony:)

Gość Alepia 7 olei
receptura królewska- najlepszy szampon jaki w życiu miałam.... rozjaśniam długie włosy regularnie i częto wyglądały po prostu jak siano...... .... po tym szamponie mam plastyczne nawilżone końcówki, które łatwo i pięknie się podwijają, nawet dłuuugo po wizycie u fryzjera.... a włosy mają połysk jak w reklamach panten provi (nie żartuje)..... nie spodziewałam się, że szampon, może mieć takie zbawienne działanie na włosy, wcześniej używałam fryzjerskich serii Loreala, Kerastase itp, stosowałam mnóstwo drogich odzywek jak cement kerastase (50zł zabieg) i mogę powiedzieć, że to wszystko jest do dupy przy tym szamponie. POLECAM WSZYSTKIM.

Gość mam te same odczucia
dove

Gość jakbys byla mloda to co innego
nie ma takiego szamponu jak receptura królewska

Gość blance to nie przeszkadza
a gdzie go mozna kupic..tylko w necie..

chodzimi o ten alepia..gdzie go mozna dostac. pliss napisz..błagam..podaj mi choc jedno zródlo albo linka gdzie moge go dostac..

ale jak to kupujesz..nigdy nie kupowalam przez takie strony tylko na allegro ale na allegro nie ma.. co tam trzeba zrobic zeby kupic..

Gość ALESCIE NAIWNEEE
ONA REKLAMUJE GÓWNO KTÓRE STYARCZA PEWNO NA KILKA MYĆ A KOSZTUJE AŻ 33 ZŁOTE. DAJCIE SE SIANA.

Gość sytka
a ja nie mam ulubionego, i co teraz..? kazdy ma jakies wady i zalety, nie spotkałam idealnego...

Gość Alepia 7 olei
ja tylko napisałam co dla mnie jest najlepsze (tak jak 'stoi ' w temacie)- wydaje 33 zł miesięcznie na szampon, ale oszczędzam na fryzjerze, zabiegach rewitalizujących i odżywkach.... nie kupuje pod wpływem emocji reklam telewizyjnych tylko czytam składy i wybieram to co ma dla mnie realną wartość..... a nikogo przecież nie zmuszam, każdy ma wolną wolę.... w sklepach internetowych kupuję od lat, jestem grafikiem i jestem dosyć 'uwiązana' przy kompie, płacę przelewami, nigdy nie miałam większych problemów.