fantazja86 0 Napisano Sierpień 12, 2005 jestem w szoku ze tylke bulicie za tabletki. dlatego zalozylam ten topik. nie wiem czy wiecie, ale na podwalu (kolo konsulatu niemieckiego) obok galerii dominikanskiej jest poradnia rodzinna. tam wypisuja wam recepte, wykupujecie tabletki na mijescu i przykladowo za microgynon placicie 5zl , a za cilest 10!!!! wizyta kosztuje 5 zl ( ale mozna powiedziec, ze sie nie ma i zaden problem). to sa tabletki z darow, ktore oni dostaja za darmo, a pieniadze z ich sprzedazy ida na utzymanie poradni,. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taniocha Napisano Sierpień 13, 2005 szkoda ze nie jestem z wrocka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moge dostac jakies namiary na Napisano Sierpień 16, 2005 ta poradnie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yamelia 0 Napisano Sierpień 16, 2005 ale jak cena cilestu moze zalezec od recepty tam wypisanej skoro tabletki nie sa refundowane!!(oprocz 4 typow-napewno nie cilest) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yameliac Napisano Sierpień 16, 2005 aha:) teraz dobrze przeczytałam SORKI a jest noyvette?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja86 0 Napisano Sierpień 17, 2005 nie wiem:) na 100% jest cilest, microgynon, i jescze cos =/ ale raczej nie to o co pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igam 0 Napisano Sierpień 17, 2005 To naprawdę super info.W normalnej aptece Cilest kosztuje ponad 30 zł. Czy możesz przybliżyć lokalizację tej poradni, bo jeszcze nie znam dobrze Wrocka. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fantazja86 0 Napisano Sierpień 17, 2005 jestes w galerii dominikaśnkiej. wychodzisz bocznym wyjściem (tym koło sklepu zoologicznego). wychodzisz na dwór, przechodzisz tym przejściem podziemnym ( brama oławska) i wychodzisz z drugiej strony. Kierujesz się w lewo do świateł ( dwie małe uliczki ze świetlami). pprzechodzisz przez te świetła i idziesz w prawo. mijasz konsulat niemiecki(nie sposob nie zauwazyc),zaraz obok jest taki wielki stary budynek. Wchodzisz w bramę na podwórku (bodajże druga brama za konsulatem) przy wejściu w podwórko jest tabliczka PORADNIA RODZINNA czy coś takiego. Przechodzisz przez bramę, i już widzisz wejście- to jest taka malutka poradnia . ale warto tam chodzić właśnie po tabletki. zresztą masz tu numer telefonu 3437955. powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzieki Napisano Sierpień 19, 2005 dzwonilam, zarejestrowalam sie. zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alona 0 Napisano Sierpień 25, 2005 moja gina mowila ze tanie maja duza dawke hormonow i skutki uboczne i zapisala mi NOVYNETTE za 32 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnisia83 0 Napisano Sierpień 31, 2005 Dziewczyny mam do was pytanie: po ile sprzedają w tej aptece przy poradni minulet?albo podajcie jakis numer telefonu. wybieram sie Wrocławia w przyszłym tygodniu i chętnie zahaczę. Mam tylko nadzieję, że przyjmują również recepty od lekarza z innego miasta... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tyllko tyle Napisano Sierpień 31, 2005 tabletki z darów? troszke to dziwne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no a... Napisano Wrzesień 5, 2005 a logest tez tam mają?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość narinka Napisano Listopad 12, 2005 ja tez bylam :):) bardzo fajnie, cilest za 10 zl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mar_23 0 Napisano Listopad 20, 2005 a Yasmin tam jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ornella 0 Napisano Listopad 20, 2005 novynette najtańszy(z tego co wiem) jest w aptece na placu św. macieja- apteka o tej samej nazwie- tam kosztują 25zł, w innych płaciłam ponad 30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedorna Napisano Listopad 20, 2005 A gdzie we wrocku najtanszy yasmin??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kingusia98 Napisano Grudzień 6, 2005 a wiecie moze ile kosztuje hormonet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kej 0 Napisano Grudzień 7, 2005 Nie wiem na czym polegają takie poradnie, ale podczas wizyty mówię tylko, że chciałabym receptę, i to wszystko? Orientujecie się czy jakiś cudem mają tam plastry evra? ;> Jeśli nie tam, to gdzie kupię je we Wrocku za mniej niż 55zł? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niziołek 0 Napisano Grudzień 9, 2005 Do Kej Sprawdz w aptece Zielony Bluszcz, bo tam maja bardzo tanio Cilest (24zl). Ta apteka jest jak sie idzie od galerii dominikanskiej w kierunku rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kej 0 Napisano Grudzień 9, 2005 Dzięki bardzo, sprawdzę w tej aptece przy najbliższej okazji. Pozdrawiam :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stressi 0 Napisano Czerwiec 21, 2006 A może ktoras moglabyc mi kupic?? bo ja ciagle w pracy i nie mam czasu aby w godzinach dziennych gdziekolwiek pojechac :( A jak slysze ze CILEST tylko 10 zł to az mi sie wierzyc nie chce!! KOCHANE KTÓRA BY MI KUPIŁA I WYSŁAŁA ZA POBRANIEM?? JA ZAPŁACE TROCHE ZA FATYGĘ ALE PROSZĘ NIECH KTOŚ SIĘ ODEZWIE NA EMAIL!! TO PILNE BARDZO!!! Niech to będzie taka kobieca solidarność :) POZDRAWIAM I LICZE NA WAS DZIEWCZYNY!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula-lopatin-85 Napisano Czerwiec 21, 2006 a loesgt tez tam mozna dostac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Laura87 Napisano Czerwiec 22, 2006 Witam, dziewczyny ja również byłabym bardzo wdzięczna jakby któraś z was zgodziła się na taką tranzakcje jak stressi mówi bardzo by mi zależało na tabletkach po takiej cenie z tym że ja własnie jestem w trakcie brania Yasmin i bardzo by mi zależało jakby szło znaleść właśnie takie w tej magicznej poradni i bardzo bym chciała też wiedzieć po jakiej one są cenie i czy wogóle są tam dostępne pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona 20 Napisano Luty 22, 2007 nie ma mozliwosci wykupienia tam lekarstw na inna recepte anizeli recepte z tej wlasnie poradni od jednego z kilku ginekologow i kupuje sie je tylko na recepte a nie na dobre oczy. a ze z darow to nei wiem ale wiem,ze taniej maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosiaczekuś Napisano Maj 30, 2007 hej błagam o pomoc potrzebuje trzy opakowania tabletek najlepiej diane 35 ale moga byc też cilest zapłace jeśli ktos mi je stamtąd załatwi mieszkam daleko od WROCKA ratujcie prosze oto moje gg 9144766 i e-mail malwlew@.pl dopłacę RATUJCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kapeko Napisano Czerwiec 6, 2007 Dziewczyny! Czy ktoras z Was kupowala ostatnio taniej plastry Evra? Moja ginekolog przepisala mi je niedawno i wlasnie szukam jakiejs tanszej apteki. Moze macie jakies namiary i ceny,po jakich tam one sa?! :) Z gory dziekuje :o) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kosmita Napisano Lipiec 17, 2007 tyle tu piszecie o taniej antykoncepcji ja mam 22 lat i szukam dziewczyny która potrzebuje kasy ale nie prostytutki ja juz za tabletki zapłace ile chcecie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość basiulkaa Napisano Lipiec 19, 2007 czy w tej poradni przyjmą mnie jeśli we Wrocku tylko studiuję a należę do zupełnie innej kasy chorych? i jeśli tak, to może ktoś poleci jakiegoś fajnego ginekologa w tej przychodni? ja zapisałam się do przychodni na ul. dobrzyńskiej, bo nie robili tam żadncyh problemów, że nie jestem z wrocławia ale tam jest okropnie! lekarz u którego byłam był beznadziejny, dlatego chciałabym wybrać się do tej poradni na podwalu bo prywatnie gdzieś to jest strasznie drogo:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość renes30 Napisano Grudzień 27, 2007 witam ja również byłabym zainteresowana tabletkami mieszkam w strzelinie obok wrocka mój lekarz jest zm wrocka i ostatnio nie moge go wogóle zastac praca dom i tak lecii koncza mi sie leki jeśli ktos może zalatwić oczywiscie za odpłata to prosze o meila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach