Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fantazja86

DZIEWCZYNY Z WROCŁAWIA TANIE TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość Martusiaa69
A jest to dalej aktualne?Bo zamierzam sie wybrac tylko nie wiem czy bedzie to na darmo czy nie:P

Gość Bezanna
Widziałam ostatnio taką wyszukiwarkę, gdzie można znaleźć apteki które sprzedają najtaniej dane tabsy. Coś w stylu ceneo. Adresik to tania.antykoncepcja.pl

Gość Tanija01
Tez mam pytanie czy aktualne to nadal??? prosze odpowiedzcie

Gość kfiryna
Hej takie tabletki sa we wrocku apteka(24h) na ul. Joanitów-za dworcem PKS np. Yasmin-35zl a Cilest-15zl

Gość anusiaaa387945
W Galerii Dominikańskiej w Twojej Aptece Rodzinnej są świetne ceny, naprawdę warto się tam wybrać!

Gość koalalola
nie jestem z Wrocławia, ale widziałam w kilku aptekach z sieci dbam o zdrowie w Warszawie, że tabletki są dużo tańsze niz wcześniej. Sprawdź więc u siebie w tej sieci, bo to jakaś promocja ogólnopolska chyba jest.

ja jestem bardzo zadowolona z apteki dbam o zdrowie u siebie...to znaczy wejherowo na Wejhera 3. na doz.pl też sobie można wejść i popatrzeć...właśnie!!...muszę tam kliknąć i natychmiast zamówić krople na serce dla mojego psa!!

u mnie też jest tanio...wejherowo na ul. Wejhera3 i pogapić się na str doz.pl też warto...na różne rzeczy promocje mają

oł...sory...myślałam, że mi się pierwsze nie wysłało... ;) blondynka ze mnie.

Gość kanonada
ja też na dbam o zdrowie trafiłam i rzeczywiście ceny fajne. we wrocku nie wiem, ale w wawie na Bronikowskiego 55 kupowałam. No...i zadowolona jestem, nie powiem:)

Gość opewvceve
haha widzę że menadżerki DOZu podłapały temat:D smiech na sali wsadzcie sobie ta swoją sieć w tyłeczek teraz nic nie znaczycie

Gość larwiata
Opewvceve - a znasz inna tansza apteke? bo ja tez szukalam, zeby swoje tabletki taniej kupic i poki co wyszlo mnie najtaniej wlasnie w doz'ie... zadna ze mnie menadzerka, po prostu ceny hormonow naprawde potrafia dac w kosc i warto wiedziec gdzie mozna taniej kupic. tyle.

Gość sferos
Kurcze,drogo płacicie za te tabletki, ja w Gdańsku za Cilest płaciłam niecale 9 zł w normalnej aptece, a Yasminell 30 zł.

Gość opefvrvrfcrf
dziewczyno ty sie w ogole nie znasz na prawach rynku powiem ci jak to dziala te apteki powstaja w szczegolnych odleglosciach d innych i daja ceny tzw.dumpingowe zeby wykonczyc i ty zadwolona biegasz do takiej apteki sobie a potem zobaczysz jak wkoncza inna jakie ceny beda miec :D smiech na sali po prostu ludzie jak bydlo

Gość opra
sprawdź w sieci dbam o zdrowie abo zamów na doz.pl - tam teraz trwa akcja promo na tabletki. Dowiedziałlam się ak realizowałam receptę w zesżłym tygodniu

Gość naleśnik87
Jeśli chodzi o novynette to najtaniej we wrocku jest moim zdaniem w super-pharm'ie (np. na oławskiej) jedno opakowanie kosztuje 20,99zł.

Gość czaczarodziejka
ja tam kupuję na doz.pl, przynajmniej zanim pókdę do apteki, wiem ile zapłacę a tam tabletki są najtaniej

Gość mangaaaaaa
jak już pisały dziewczyny wyżej warto wejść na doz.pl i tam porównać, jest taniej i to sporo;]

Gość asdasdasdasdsad
hej... bylam w tej poradni. u pewnego doktorka, nazwisko cos na M, lub S. zbadal mnie na odwal sie. nie jestem dziewica, nie mam problemow ze wstydem przy facetach ginekologach, nie spinam sie przy tym. ale po jego badaniu poczulam sie jakby mnie ktos zgwalcil. byl tak brutalny, ze cipka bolala mnie przez tydzien. wyszlam i sie poplakalam tylko. a koles bardzo znany i ceniony lekarz. potraktowal mnie jak szmate.jestem dorosla kobieta. ale widocznie w panstwowce nie daja mu dobrej kasy, to sie msci na pacjentkach. chodze tylko prywatnie juz. wole wydac 100zl, ale zawsze mnie nosza na rekach:/

Gość czika_latita
wiesz co, majx - w aptekach internetowych będzie taniej i przynajmniej legalnie, nie wyskakiwałabym z tą ofertą mercilonu tutaj. Sprawdź sobie choćby na doz.pl ;p

Gość studentkaaaaa23
W aptece Przyjaznej na Szczytnickiej kawałek za galerią grunw kupuję Marvelon za 19,80 ;) moja koleżanka kupuje tam cilest za 9 czy 10zł

Gość bebinhio
Czy wizyty w tej poradni dalej kosztują te 5zł czy ich cena się zminiła? i jak teraz z receptami?

wizyty są teraz za darmo, ale trzeba mieć albo potwierdzenie ubezpieczenia (ja zawsze daje legitymacje ubezpieczeniowe, studentki pewnie sa ubezpieczone na legitymacjach rodzicow) odnosnie recept- nie wiem, czy dalej jest taki myk na tanie leki, bo przerzucilam sie na drozsza i nierefundowana Evre.

Gość mariechan
Bardzo proszę o jakiekolwiek info dotyczące tabletek YAZ, zależy mi aby jak najtaniej można było je kupić ponieważ w aptece obok mnie powiedzieli, że kosztują 55 zł ;/ a słyszałam, że można dużo taniej

Ja płacę 40 zł za yasminelle- jest już zamiennik ale ciężko dostępny i tańszy tylko o jakies 3-4 zł... a w tych mam na tyle mało hormonów, że dobrze się czuje, nie mam wyprysków, woda mi się nie zatrzymuje w organizmie, kiedyś jakieś 2 lata temu miałam jakieś takie tanie za ok 8 zł i tragedia dla mnie... tak puchłam od zatrzymanej wody, a z drugiej strony moja kolezanka duzo szczuplejsza ode mnie brala i bierze dalej te tanie i sie ma swietnie. wiec chyba kwestia organizmu.

Gość T*
Ja za novynette w super-pharm na oławskiej w grudniu płaciłam 20.99;> Ale to może była tylko promocja, nie wiem... Ogólnie to koleżanka kupuje mi tabletki niedaleko wydziału pedagogicznego i za novynette płacę tam 24 zł;)

Gość Pivonia...
No to zależy gdzie z tą cenę apteczną :-) bo u mnie w łódzkiej AzG w manufakturze yasminelle jest sporo tańsze niż podajesz :-) no ale to widać mocno zależy od apteki.

Chodzilam do tej poradni przez ponad dwa lata. I jestem niezadowolona. Z lekarza i z obslugi pan w recepcji. O takie rzeczy jak cytologia czy usg musialam sie prosic, mimo ze minal ponad rok. Osobiscie wole zaplacic wiecej za wizyte a miec poczucie, ze lekarz sie mna intersuje, a nie chce tylko odbebnic godziny w pracy.

Gość kaja116
A co sądzicie o plastrach antykoncepcyjnych? Które są najtańsze? Czy mają jakieś skutki uboczne?