Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAMAUSKA

ALIMETY Z FUNDUSZU

Polecane posty

Gość MAMAUSKA

Jestem samotna matka jak po nowemu beda placic?i gdzie??????? bardzo prosze o informacje

Gość ble ble
zgłoś się do mopsu tam udziela ci informacji, napewno pisz wniosek o alimenty a jak juz jestes po to udaj sie do komornikow sadowych po specjalne zaswiadczenie ze egzekucja z dluznika jest bezskuteczma bo tylko wtedy mozna optrzymac zaliczke alimentacyjna

czesc mam na imie teresa i szykam pomocy jestem matka trzech corek, rozwiodlam sie z mezem i wyjechalam za granice. sad przysadzil mi po 150zl. miesiecznie na kazde dziecko. ale bedac za granica nie moglam tego placic. obecnie moja najstarsz corka ma 19lat i sie nie uczy, a pozostale dwie chodza do szkoly. Moje pytanie brzmi jak moge splacic dlug aby spokojnie wrucic do polski i tam dalej zyc. prosze pomuzcie bo mie wiem co robic. czekam i pozdrawiam.

Gość post roku
Na kafeteri :D:D:D:D Andrzej -Teresa a bykow cala obora .......buahahaha

Gość podatnik
do utrzymywania dzieci są rodzice, ktorzy zarzywali przyjemności w łózku a nie podatnicy, coś ci się pomylilo

Gość Andzrzej - Teresa
To zalezy od tego czy na twoje córki płacił wczesniej Fundusz alimentacyjny a teraz Opieka społeczna. Jezeli chcesz wrócic do kraju to to jest proste . Zadzwon do Opieki Społecznej w miescie w którym mieszkają twoje córki dowiedz się jak ,ile, i przez jaki okres czasu były płacone te alimenty. Powiem Ci tylko tyle ze do tej sumy którą na dzieci wypłacała Opieka naliczają 11% odsetek za rok!!!! Nie wiem jak liczy fundusz. Nie wiem jak długo nie płaciłas ale kurcze zetez Cie komornik nie łapnął.

Gość blues
wcale mi cie nie zal powinnas w pierdlu skonczyc matko 3 corek

Gość blues
myslisz ze tym marnym groszem wykupisz sie a gdzie bylas jak one potrzebowaly pomocy plakaly opuszczone porzucone wez saperke o sie okop wyrodna matko