Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mhmhhmhmhmh

CZY POTAKIM INCYDENCIE MOGE BYC W CIAZY ?

Polecane posty

Gość mhmhhmhmhmh

ona z daleka witam mam 21 lat i dwa dni temu kochalam sie z chlopakiem . bylismy zabezpieczeni prezerwatywa ,ale kiedy moj chlopak dotknal mnie NIM w okolicach pupya nastepnie prxedsionek pochwy , tzn nie wlozyl mi do srodka. lecz jakby ,,przesuunal ´´ nim wzdluz pochwy i poczulam ,ze nie ma prezerwatywy .byla ona zsunieta. dzis mam dostac okres. czy po takim incydencie moge miec problem . prosze o odpowiedzi . bo jeste, za granica i nie mam mozliwosci konsultacji z lekarzem . dziekuje. hmhm chcialam, napisac ze ,,byl we mnie ,, kilka razy ,tzn zmienialismy pozycje i przy tej ostatniej kiedy chcielismy sie kochac po misjonarsku to wtedy mial miejsce tej ioncydent... nie bede pisac ze szczegolami co bylo wczesniej ... [08.08] 19:31 do ona z daleka skoro robiliscie to 2 dni przed spodziewanym okresem, a masz mniej wiecej regularne cykle to spokojna glowka przeciez nie skonczyl w Tobie spokojnie czekaj na okres bo stres go tylko opoznia [10.08] 11:53 ona z daleka to znowu ja .... nie weim co otym myslec ,ale ... w poniedzialek mialam dostac okres..... i jeszcze go nie ma... nie wiem ..moze to dlatego bo : 1. wyjechalam za granice 25 lipca a tydzien przedtem okres mi sie konczxyl 2. tydzien przed odlotem za granice nic nie jadlam . tylko pilam soki... moze to mialo jakis wplyw na to ? mam sluz, ktory jest taki bialy , troszke jak mleko... nie gesty..ale rzadki .... naprawde nie weim co robic... [10.08] 11:55 maggie66 spokojnie, nie denerwuj sie. z tego co opisujesz wynika ze nic zlego sie nie dzieje. zaufaj mi i nie denerwuj sie, bo to tylko wszystko opozni. [10.08] 23:14 olcia199 spokojnie,przed okresem to mala mozliwosc zajscia a poza tym takie przypadki zdarzaja sie raz na 10lat i nie wiem jak musialby sie starac zeby jednak pare plemnikow przedostalo sie do ciebie i jeden zaplodnil.mysle ze ze stresu nie masz okresu [11.08] 01:47 ona z daleka dzieki za slowa pocieszenia,....serio...odczuwa, bol po prawej stronie , jak zawsze , kiedy ma, dostac okres, ale bolalo mnie podobnie i w niedziele, czyli dzien przed dniem , kiedy mialam dostac okres.... niby boli jak przed okresem ale nic nie ma... 12 sierpien . przepraszam ale musialam skopiowac poprrzednie wypowiedzi , bo nie moglam nic wpisac. dzis takze nie mam okresu,boli mnie po praeej stronie w okolicy jajnika. sluz mam dalej taki sam.

Gość mhmhhmhmhmh

Gość autorka topikuccccc
dzis jest 13 sierpnia... okresu jak nie ma tak nie ma... dzis sobota a planowany okres mialam dostac w poniedzialek... wydaje mi sie , ze to moze przez to ze sie odchudzalam ,tzn nic nie jadlam przez poltora tygodnia -25 blipca by7l koniec glodowki. bola mnie krzyze,... a bol jaki mialam przedtem co opisywalam -taki typowo przedokresowy - nic nie czuje..... prosze napiszcie cos....... nie wiem co robic,,,, planowo kochalalm sie dwa dni przed okresem no ale tego kresu nie ma...

Gość jaksas
stres, dieta wyjazd... sama sobie odpowiedziałas na pytanie!

Gość bonnie_blue
zrob test

Gość autorka topikuuuun
hmhm tylko ze nie wiem , jak w tym jezyku jest nazwa testu.... moze ktos jeszcze mial podobna sytuacje i moze mnie jakos uspokoic?