Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilkaaaaa

Czy można wcześniej...

Polecane posty

Gość Lilkaaaaa

Mam takie pytanie niedawno urodzilam dziecko bylo to 4 miesiące temu. Nie karmie piersia juz od miesiąca.Lekarz przepisał mi juz tabletki antykoncepcyjne i kazał czekać do pojawienia sie okresu wiem ze powinnam czekać ale chalaim zapytac czy moglabym wziasc tabletek wczesniej aby poprostu nieczekac na okres? moze któś wie coś na ten temat??? Prosze o pomoc

Tabltki zaczyna sie brac od 1-5 dnia krwawienia i nie można inaczej Jesli weźmiesz w 1 dniu krwawienia - zabezpieczenie od 1 wziętej pigułki Jesli weźmiesz miedzy 2-5 dniem dodatkowo 7 dni prezerwatywa, lub inne srodki www.psyche-soma.prv.pl

Gość Lilkaaaaa
Renika ale ja wiem ze nie bede zabezpieczona wtedy jak wezme pierwsza tabletke jeszcze przed pojawieniem sie miesiaczki ale chodzi mi bardziej o to czy nic sie nie stanie z moim organizmem powiem ci ze slyszalam ze dziewczyna nie miala okresu przez okolo 3 miesiace ale napewno nie byla w ciazy podobno bylo to wywolane stresem i przez 3 miesiace czekala na okres zaby wziasc ppierwsza talbletke ale wkoncu sie wkurzyla i wziela bez okresu i brala je potem zrobila przerwe i dostala normalny okres i wlasnie ja sie zatanawiam czy moglabym zrobic tak samo ale obawiam sie ze moglo by sie cos stac, moze wiesz cos na ten temat?

możesz sobie rozregulować cykl nigdzie nie ma informacji że można wczesniej wiec na Twoim miejscu bym nie rzyzykowała!

Lilikaaaa potwierdzam słowa reniki...(odpowiedziałam Ci już w moim temacie:)) baranie 1 tabletki w innym dniu niż poleconym jest niepewne (pod względem zabezpieczenia) a wrecz niebezpieczne