Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszacabardzobardzo

bardzo prosze o opinie na temat kremu BREVOXYL

Polecane posty

tzn chcialabym wiedziec np jaki mialyscie tradzik, jaki rodzaj cery, po jakim czasie wam pomogl, na co pomogl ( zaskorniki, krosty, blizny itp . ) i czy potem tradzik nie wraca ?? napiszcie jesli cos wiecie pozdrawiam i z goy dziekuje :)

Gość ladna kotka22
bardzo dobry wyleczyl mi wszystkie syfki a zwlaszcza potowkicena ok 20zl bez recepty

to jusz wszyscy?? napiszcie cos prosze :)

na mnie nei zadzialal, wyrzucone pieniądze :P tylko mi skórę podrażnił

a ja jestem nim zachwycona.polecam.po 2 tygodniach stosowania moja buzia jest super.głaciutka i bez pryszczy!polecam

Gość MySiaa
a ja używam już kremiQ 2 tygodnie, ładnie mi "wyleczył" buzie :) Nie pojawiają sie nowe pryszcze/ krostki (nawet teraz, gdy jestem przed okresem) ale zostało mi jeszcze kilka małych bliz po dawnych syfkaChh :( Co robic? :( Ogolnie polecam , jest świetny i baaardzo wydajny :) Warto zainwestować:)

dzieki narazi nie mysle zeby go uzywac biore jeszcze tetracykline ( ost ) i uzywam kremu gliko a tyle tylko ze potem slyszalam ze po tych antybiotykach maga byc nawroty i jesli takie sie pojawia to natychmiast siegam po brevoxyl zachecilyscie mnie :) dzieki wam

Gość hop siup do gory

a czy pomaga też na zaskórniki??? Właściwie ropnych wyprysków mam niewiele - raz mniej, raz więcej, ale mam potworne zaskórniki :-( Z góry dziękuję za odpowiedzi :-D

nikt więcej nie używał Brevoxylu i nie może powiedzieć nic o jego wpływie na zaskórniki?????

hmm kupiłam go bo chciałam sie pozbyc zaskórników niestety krem zaskórników nie usuwa jedynie pryszcze których niemam czasem mi tam jakies wyskoczą i brevoxyl mi je akutarat wyleczł lecz wolałabym zeby same mi zniknęły bo brevoxyl strasznei przesuszył mi skórę leczę sie od 2 tygodzni i mam jeszce w niektórych miejscach sóchą skóre bardzo przesusza skóra sie łuszcy jesli uzyasz podkładu to zapomnij twarz wygląda strasznie!!!! ja miałam mieszaną cere normalną wszędzie a na nosie tłustą wyobrażcie sobie ze nos mi sie łuszył a był tlusty a co dopiero powiedzą osoby które stosoiwały go mając suchą skórę...

suchą sorry za błąd poprawiłam sie bo póxniej byłby jakieś wąty bo na foum jest wiele sób które zamiat pomagać bawią się w polonistów ale no cóż

Gość kie ka
Mnie nie pomógł w ogole :( Ani pryszczy ani nic ,jak było tak jest

Gość pati203
,mi tez nie a wiazałam z nim takie nadzieje :(:(:(

Gość ja się leczyłam przez 10 lat
Wszystkim. Maści miałam z 30 różnych ( nie żartuję). Brevoxyl mi trochę pomógł, jest dobry. Inne mi nic nie pomogły. A tyleczyłam się 8 miesięczną kuracją baaaaardzo silnych leków doustnych. Brevoxyl stosuję co dwa czy trzy dni na noc. Jeżeli chodzi o kremy na krosty to jest najlepszy. Szczególnie dla wrażliwej skóry Znawczyni