Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska przyszła mama

Ile kosztuje dziecko?

Polecane posty

Gość ciekawska przyszła mama

Zwracam sie z prosba o odpowiedż na moje pytanie do mam i tatusiów. Bardzo chcuiaabymmieć małego szkrabusia ale troche sie boje . Ile tak srednio kosztuje niemowle? chodzi mi okosmetyki, pieluszki i jedzenie.miesiecznie. Bo wyprawke i ciuszki to sie jeszcze jakos skompletuje:) Ale nie wiem ilemusze liczyc ze bede wydawac na dziecko miesiecznie?

Gość Groszek77
tyle co najnowszy mercedes -/ w ratach /ale polecam./mama 18 letnie córki/

Gość kwiatuszek888
ja myślę, że 1000zł miesięcznie na dziecko musi wystarczyć...

Gość kwiatuszek888
Nastapil blad w czasie wykonywania zadania. Brak ID tematu! to do tego linka powyżej

Gość radze lepiej samej
wybrac sie na spacer po sklepach to zrobisz lkepsze wyliczenie niż tu na kafeterii

Gość młoda_mama
Ja mam pol roczna coreczke karmie ją mlekiem modyfikowanym lub kleikiem no i ostatnio doszly do tego zupki (ktore sama przyrzadzam wytrwale), używam papersów i w tej sytuacji miesiecznie na samo dziecko wydaje ok 300 zl. Kosmetyki mam prawie jeszcze od poczatku tylkoraz na 2 miesiace kupuje plyn do kapieli no i sudokrem do smarowania tylka. Ubranek nie kupuje bo caly czas ktos przychodzi i donosi cos nowego, a to babcia a to jakas ciocia i naprawde mam ich tyle ze pewnie nawet niektorych nigdy jej nie ubiore. Acha no i proszek do prania raz na 3 miesiace (3,4kg 27 zl)

Gość ja myśle ze
to zależy gdzie chcesz kupić!!! na czarnym rynku to pewnie kilka tysiecy zielonych, jak z jakas mamuska sie dogadasz to pewnie mniej! a jak adoptowac to za darmo dają tylko dlugo sie czeka! Wybór nalezy do ciebie.ja osobiscie polecam ten czarny rynek. drogo ale za to szybko!!! :classic_cool:

Gość 7 zł 50 gr