NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Bez interpunkcji tekst wygląda jak śmietnik. Jak ktoś lubi śmietnik i ogólnie jest niedbały (nie wierze, że tylko w sferze pisowni), to jej nie używa. Edytowano 1 godzinę temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu Plus nieprawda, że brak przecinków nie wpływa na płynność rozumienia tekstu. Wpływa, czytanie takiego bełkotu męczy, rozmówca zrozumie, ale niesmak pozostanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 1 godzinę temu Zawsze lepiej używać bo można coś źle zrozumiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu A z leżakiem nie ma co dyskutować, on wierzy, że jak napisze celowo "czeba", to ma oryginalny styl pisowni milionera lu i "samice" wtedy "kucają i sikają" wirtualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 35 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Serio? Sfrabrykować każdy potrafi. Złotko. Nie poniżaj się i zmykaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 687 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Sfrabrykować każdy potrafi. Złotko. Nie poniżaj się i zmykaj. Drugi sysio. Temat wisi stronę dalej, a ta już bezczelnie kłamie że to nie ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 35 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Drugi sysio. Temat wisi stronę dalej, a ta już bezczelnie kłamie że to nie ona Dlaczego piszesz z drugiego konta kilka minut później? Psychiczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 24 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Bez interpunkcji tekst wygląda jak śmietnik. Jak ktoś lubi śmietnik i ogólnie jest niedbały (nie wierze, że tylko w sferze pisowni), to jej nie używa. Wygląda bardziej minimalist czy w domu strefy tesz odzielasz parawanami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Serio? 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Drugi sysio. Temat wisi stronę dalej, a ta już bezczelnie kłamie że to nie ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 24 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Plus nieprawda, że brak przecinków nie wpływa na płynność rozumienia tekstu. Wpływa, czytanie takiego bełkotu męczy, rozmówca zrozumie, ale niesmak pozostanie Mnie meczom przecinki bo się automatycznie zatrzymuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 687 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Dlaczego piszesz z drugiego konta kilka minut później? Psychiczna? Gubisz się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 51 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Plus nieprawda, że brak przecinków nie wpływa na płynność rozumienia tekstu. Wpływa, czytanie takiego bełkotu męczy, rozmówca zrozumie, ale niesmak pozostanie Dokładnie, zrozumieć zrozumiesz, ale wrażenie też pozostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Wygląda bardziej minimalist czy w domu strefy tesz odzielasz parawanami Że czym? Tak, wygląda minimalist jak twój dom, czyli kupa wszędzie, brud sprzątany raz w roku na święta i góry gratów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Że czym? Tak, wygląda minimalist jak twój dom, czyli kupa wszędzie, brud sprzątany raz w roku na święta i góry gratów. Wszystko jest przemyślane wyszukane podłączone i funkcjonalne nie ma gratów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Wszystko jest przemyślane wyszukane podłączone i funkcjonalne nie ma gratów Tak, tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 24 Napisano 1 godzinę temu Jak można nazwać gurom gratów kogoś kto ma obecnie tylko 1 wneke kallax z 16 zapelnionom trzeba być uprzedzonym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Dokładnie, zrozumieć zrozumiesz, ale wrażenie też pozostanie. Niestety nie mam powiadomień nadal, więc jeśli komuś nie odpowiem, to dlatego, że nie widziałam postu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 24 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Tak, tak. Nom odstępy som wystarczająco duże żeby był oddech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 51 Napisano 1 godzinę temu Dziś drugi dzień szkolenia i mamy metodę sokratyczną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 35 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Gubisz się? Zalecam leczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 51 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Niestety nie mam powiadomień nadal, więc jeśli komuś nie odpowiem, to dlatego, że nie widziałam postu. Spoko, nie jestem małostkowa, nie zakładam u ludzi złych intencji i nie przeżywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Icebound Harpy napisał: Zalecam leczenie. Ale o co ci znowu chodzi? Zacytowała temat z przykładem twojego niezrozumiałego bełkotu (po pijaku, bądź z innych powodów). Wypierasz się w żywe oczy, to musisz znaleźć swoje klakierki do potwierdzenia, że nic takiego nie miało miejsca. Edytowano 1 godzinę temu przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 55 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Dziś drugi dzień szkolenia i mamy metodę sokratyczną. Co to jest metoda sokratyczna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Spoko, nie jestem małostkowa, nie zakładam u ludzi złych intencji i nie przeżywam Domyślam się, ale wolałam zaznaczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 35 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ale o co ci znowu chodzi? Zacytowała temat z przykładem twojego niezrozumiałego bełkotu (po pijaku, bądź z innych powodów). Wypierasz się w żywe oczy, to musisz znaleźć swoje klakierki do potwierdzenia, że nic takiego nie miało miejsca. Ktoś cię prosił o zdanie? No właśnie, więc chowaj się do swojej nory i pozostań w cieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Ktoś cię prosił o zdanie? No właśnie, więc chowaj się do swojej nory i pozostań w cieniu. Nie jestem twoją butelką wódki, żebyś mogła o mnie decydować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 35 Napisano 57 minut temu 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie jestem twoją butelką wódki, żebyś mogła o mnie decydować Zgłoszone. Razisz prostactwem w każdym aspekcie, a potem płaczesz, żeś tu nielubiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 58 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Icebound Harpy napisał: Zgłoszone. Razisz prostactwem w każdym aspekcie, a potem płaczesz, żeś tu nielubiana. Jestem lubiana przez osoby, które lubię sama. Twoje towarzystwo nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu w tym aspekcie. A gdybym się przejmowała tym, że ktoś może mnie nie lubić, to bym z wyboru funkcjonowała jak "Szwajcaria" (typu Elcia, Mara). Tak że kulą w płot jak zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 51 minut temu 56 minut temu, taka_pokraka napisał: Interpunkcja ratuje życie z 2 str w tym przykładzie jest zła składnia a przykład ze słowem zabić jest w ogóle niegramatyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 35 Napisano 48 minut temu 4 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Jestem lubiana przez osoby, które lubię sama. Twoje towarzystwo nie interesuje mnie w najmniejszym stopniu w tym aspekcie. A gdybym się przejmowała tym, że ktoś może mnie nie lubić, to bym z wyboru funkcjonowała jak "Szwajcaria" (typu Elcia, Mara). Tak że kulą w płot jak zawsze. Jak zwykle bełkot zmanierowanej i zblazowanej utrzymanki. Na nikim to wrażenia nie robi. Weź się za wychowywanie przyszywanej córy, pozyskaj pracę, przestań spać do południa a zobaczysz, że życie odmieni się o 180 stopni. I bez jadu można funkcjonować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach