Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moja historia..

Diane 35 zapomnialam tabletki

Polecane posty

Hej.. wlasnie sobie przypomniaalm ze wczoraj o 21 00 nie zazylam tabletki ;( juz zazylam ale teraz co? mam nastepna zazyc o 21 jak zawsze? i jak to jest z zabezpieczeniem teraz? sorrki za moze naiwne pytanie, ale wywalilam ulotke ;( Dzieki za odpowiedzi

ja nizej mam taki sam temat bo wczoraj o 21.oo. też zapomiałam . i radzono mo zeby zazyc jeżlei nie upłyneło wiecej niź 12 godzin! wiec szybciutko wziełam!

no o to chodzi ze u mnie doklanie 12 godzin minelo ;( kurde no coz..w sumie nie wspolzyje regularnie, bardziej biore to na cere ale zawsze jest lek ze np miesiaczka sie spozni czy cos tam poprzesuwa ;(

eee to nie masz sie czym martwić!:) wyrzuć tą a nastepną weś normalnie!pozdrawiam!

Gość czytajaca ulotke
z tego co wiem (czyli z tresci ulotki) nie wolno wyrzucac piguleczki, tylko zarzyc jak najszybciej, nawet jesli mialoby to oznaczac polkniecie 2 naraz pozdrawiam :)

Jeżeli opóźnienie jest mniejsze niż 12 godzin to nic sie nie stanie, jeżeli większe to trzeba jak najszybciej wziąć a kwestia zabezpieczenia zależna od dnia cyklu jeżeli ostatnia faza to nic sie nie stanie a jeżeli wcześniej to należy sie dodatkowo zabezpieczyć