Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjppppp

dlaczego mam ciagle biegunki????

Polecane posty

Gość jjjjjppppp

doslownie co kilka dni, prawie nie wyprozniam sie inaczej :(:( pomocy!!!

Gość jjjjjjjjppppppp
odswiezam :( pomocy :(

Gość bralas antybiotyki

Gość jjjjjjjjppppppp
nie bralam :( moj sposob odzywania sie nie zmienil, czuje sie jakby to pojawilo sie tak po prostu :(

Gość jjjjjjjjppppppp
a na czym to polega? cale zycie mialam zaparcia, teraz mam biegunke-rozwolnienie, albo biegunke-zatwardzenie, ale ciagle to jest biegunka :(

Gość jjjjjjjjppppppp
nie sadze, zeby to bylo na tle psychicznym... to nie ze stresu, nie ze zdenerwowania, jestem tego pewna :( w moim zytciu poza buegunkami naprawde NIC sie nie zmienilo :(

Gość to pora do lekarza

możesz mieć lamblie i wiele innych rzeczy,to forum to nie przychodnia idź do lekarza

Gość Kochaniutkaaa
na biegunke dobra jest maka ziemniaczana z woda ... trzeba jedna duza lyzeczke maki ziemniaczanej dac do szklanki zalac zimna woda (przegotowana) wymieszac dobrze i szybko wypic ... (efekt murowany)

Gość lepiej zacznij myć ręce
przed jedzeniem ,to biegunka ci przejdzie

Gość jjjjjjjjppppppp
Pomożcie, cały czas siedze w ustępie, że nawet świata za oknem nie widzę:(

Gość jjjjjjjjppppppp
ostatni post nie jest moj. do lekarza ide jutro, dzisiaj nie moglam, wiec postanowilam dowiedziec sie czy na forum ktos sie na tym mnniej wiecej zna. z maka kartoflana - zapamietam, to ma byc duza lyzka tak? generalnie to co kilka dni sa biegunki, a codziennie i tak po kilka razy musze isc do ubikacji (zazwyczaj mnie czysci). a i tak w kazdym momencie , doslownie ZAWSZE, mi sie chce kupke :( jak jzu mowilam, zawsze mialam zaparcia. ide do lekarza jutro, bo juz nie mam sily, bylam dzisiaj w kinie z chliopakiem na randce, 4 razy musialam isc do ubikacji!!!

Gość jjjjjjjpppppppp
ktos cos o tym wie? :(

Gość hmmmm....
zespol jelita nadwrazliwego

też tak myślę - zespół. ja kiedyś miałam to na tle nerwowym, ale teraz pojawia się nawet w bezstresowe pozytywne dni, więc prawdopodobnie to właśnie to. swoją drogą, trzeba by to chyba jakoś.. nie wiem - leczyć? ktoś może wie, co się z tym robi??

Gość czytam
i czytam i dochodze do jednego wniosku-zrobcie sobie posiew kalu na pasozyty i grzyby.Koniecznie....

Gość jjjjjjjppppppppp
wiecie co, wlasnie wpisalam to w google i na 100% jestem pewna, ze to mam! z tego co przeczytalam to faktycznie najczesciej ma sie to na tle nerwowym, ja mam ciezka stresujaca sytuacje w domu, ale cale zycie nic mi nie bylo, dopiero teraz, wiec nie sadzilam ze to moze byc przyczyna. jakos to sie podobno leczy... a na jakies pasozyty mialam badania jak wyrabialam sobie ksiazeczke sanepidowska. bardzo wszystkim dziekuje za opinie, jestem prawie pewna, ze mam zespol jelita nadwrazliwego, nawet nie bralam pod uwage pewnych rzeczy, ktore okazaly sie byc tego objawami. dziekuje jeszcze raz! jutro ide do lekarza, napisze czy to to i jak sie to leczy :) [pzdrawiam!

Gość tylko zaden lekarz
Ci nie powie,bo sie nie zna,ze u wiekszosci ludzi z ZJN wystepuje grzybica jelit i to wlasnie ona powodujetakie dolegliwosci. Jak pojdziedz do lekarza to popros go o dkierowanie na kal w kier.grzybow a jak nie da to zrob prywatnie.Znam wiele osob,ktore byly uswiadomione przez lekarzy ,ze to jelito nadwrazliwe a okazalo die,ze grzybki.Pozdrawiam.

Gość jjjjjjjppppppp
dziekuję Wam bardzo! poprosze tez o skierowanie na badanie kału w kierunku grzybów. Dzisiaj mój lekarz przyjmuje popoludniu, i ja mam na dzisiaj pewne plany, więc mam nadzieje, ze zdaze, a jak nie to jutro :) pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję!!!

Gość jjjjjjjpppppp
nie wiem jak dojde do tego lekarza, dzisiaj juz 3 razy musialam biegnac sie wyproznic i ciągle mi się chce! :(:(:(

Gość sprawdz
swoj jezyk,jezeli jest oblozony i ma bialy nalot to naprawde moze masz grzybice jelit albo jakis wirus cie dopadl.

Gość do plomykowki
niestetyto sa calkiem rozne sprawy - nerwica i zespol jelita wrazliwego nie maja ze soba nic wspolnego

Gość HYPEROBACTER PYROLI
jeśli okaze się, że masz to - współczucia:( konicznie idź do lekarza, bo to trzeba leczyć, a możesz sie odwodnić - nie dopusć do tego, powodzenia

Gość jjjjjjjpppppppp
No i bylam u lekarza, i dostalam tylko srodek na biegunke :( jakies tabletki. nie wiem, czy to dobrze, moja dr powiedziala ze na razie to powinno wystarczyc. niestety nie pamietam nazwy tego, napisze pozniej. pozdrawiam!

Gość no to.........
zmien lekarza!

Gość Helicobacter pylori
ale co tam