Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dindi

jaki wózek wybrać?

Polecane posty

W pazdzierniku urodze coreczke i zastanawiam sie jaki wozek mam wybrac.Czy gleboko-spacerowy np.Tako Natalia,ale jest dosc ciezki czy moze raczej zwykla spacerowke,ale na duzych i skretnych kolach,bo taka bardziej wykorzystam jak dziecko podrosnie.Mieszkam w domu jednorodzinnym,wiec ten ciezar nie jest moze taki zly,ale lepiej byloby gdyby te kolkabyly skretne.Co Wy o tym myslicie i czy znacie takie wzoki w miare rozsadnych cenach?

Ja bym na Twoim miejscu wybrala wozek deltim Focus - w zestawie gondola, spacerowka i mozna dokupic do kompletu fotelik samochodowy z adapterem. http://www.deltim.com.pl/fokus.htm Ps. Wozek dla noworodka powinien miec pompowane kolka, dobrze amortyzuja wstrzasy...

Gość ja mam wózek
Inglesiny głeboki i później przekłada się spacerówkę i na lanych kołach. Takie koła są niezawodne i nie trzęsło dziecka. Otstatnio prowadziłam wózek szwagierki na kołach pomopwanych i dopiero dzieciak na dołkach cały latał i po niecałych 2 miesiącach koła były u wulkanizatora.

Ja proponuję wybrać spacerówkę. Zajmuje mało miejsca, składa się i z łatwością możesz ją włożyć do samochodu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Jest mnóstwo wersji kolorystycznych. Znajdziesz coś dla siebie.

Gość gość
Dziecko autorki tego posta ma teraz ok 10 lat.