Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość federika emanuela rodriges

pomozcie- co sie kupuje na roczek dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość ania 30
Pomysłów może być wiele,często kupuje się rowerek,chuśtawkę ubranka duże przytulanki a jeśli już naprawdę nie wiadomo co lub rodzice są wybredni to najlepiej dać pieniądze.

najlepiej kup ubranko, albo jakas zabawke edukacyjna:) pozdrawiam

Gość sweety_1985
No właśnie huśtawka jest bardzo fajnym prezentem,tylko taka rozkładana,ze stojaczkiem,z miękkim fotelikiem z oparciem...Kupiłam swojej córci jak miała roczek,i bardzo lubi nadal się huśtać,mimo ze ma juz 19 mies....Huśtawki takie kosztują od 120-170zł...

dzieki za propozycje!:) tylko ze hustawke juz ode mnie dostala. a ubranko to troche za malo bo jestem chrzestna. pieniadze wiec tez nie bardzo pasuja. kurcze no nie wiem! moze ten rowerek...a drogie sa? ona dopiero zacyzna stawiac sama pierwsze kroczki:)

Gość daj
spokoj z maskotka!!tylko osiada na niej kurz-nic wiecej...proponuje auto-jezdzidelko,taki do odpychania sie nozkami.Poprzyczepiaj do niego 10 kolorowych balonow,pamietaj o kwiatkach i mala bedzie zachwycona :) :) :)

no wlasnie ona ma tysiace roznych maskotek i zabawek. i tak naprawde to pobawi sie 3 sekundy i juz znudzona:)) a pozniej wszystko lezy.wolalabym cos praktycznego zeby i rodzice byli zadowoleni bo wiadomo- dziecko kosztuje sporo. a to auto ile kosztuje?:) tylko nie wiem czy ona bedzie dlugo w tym siedziec bo teraz to mysli tylko o bieganiu i tuptaniu:)

Hej Nie wiem jakie układy panują poiędzy tobą, a rodzicami chrześnicy, ale najprościej byłoby zapytać ich co by się im przydało dla małej. Wtedy miałabyś to z głowy, a ewentualnie dołożyć jeszcze jakąś małą zabawkę edukacyjną od siebie. Tylko, żeby się nie okazało, że już taką ma :P Pozdrawiam

ale ja wlasnie chcialam zrobic niespodzianke:) zreszta oni przez skromnosc mi nie powiedza.. jej zabawki znam juz na pamiec wiec na pewno nie kupie czegos co juz ma:)

Gość daj
te auta kosztuja do 100 zl,jest ich bardzo duzy wybor,maja zywe kolory,klakson i kierownice,dodatkowo pod siedzeniem jest fajny schowek np. na ulubiona maskotke.Malej na pewno przypadnie do gustu,bedzie mogla szybciej przemieszczac sie z miejsca na miejsce :) :) :)

hmmm nei wiem. ona woli teraz chodzi samiuta bo moze dostac sie do kazdego kąta;)

Gość gala
a może krzesełko ze stoliczkem może sobie siedzieć gdy jest karmiona , a gdy będzie większa to przystawisz jej stół i może sobie rysować lub sama jeść, mój synek takie dostał na roczek i do tej pory a ma już 3 latka często w nim przesiaduje

Moja córeczka dostała na roczek rowerek, taki z podstawkami pod nóżki (jak bedzie wieksza to je odkrecimy i bedzie miała normalny 3-kołowy rowerek), do tego jest zabezpieczenie zeby nie spadła z siodełka oraz rączka z tyły, która ja kieruje i pcham rowerek. Jeżdzimy tym rowerkiem do sklepu po niewielkie zakupy (ma mały koszyczek z tyłu),lub na spacery, mała jest zachwycona bo zawsze to coś innego noz wózek. Koszt takiego rowerka wacha sie od 120 zł - ok 200 zł - wszystko zalezy gdzie kupiony, jaka firma oraz jakie ma dodatkowe bajerki. Polecam !!!!!!!!!!!!!

Marysieńka 1 - bardzo ci dziekuje za pomoc:) to jest chyba najlepszy pomysl! :) tak wlasnie zrobie:) dzieki

Gość a moja córa kończy pięc lat za
tydzień i tez zupełnie nie wiem co jej kupić żeby była zadowolona :(

Gość federika
jest pusta jak studnia...jakim to trzeba byc debilem,zeby pytac o takie rzeczy...zenujaca jestes dziewczyno!

slucham???!!! jestem pusta bo pytam co kupic chrzesnicy w prezencie?????? eeeeeee cooo??? chyba twoja wypowiedz jest dla mnie zbyt... inteligentna zebym mogla ja zrozumeic. wybacz!

Gość tak federiko
jestes baaardzo pusta.....zeby pytac obcych ludzi,co kupic swojej chrzesnicy...skad my to mamy wiedziec co?!przeciez to TWOJA chrzesnica,a nie nasza!!!!!!!Pomysl na drugi raz zanim zadasz kolejne idiotyczne pytanie....

Gość masz chyba jakies problemy
sorry ale nie amm pojecia o co ci chodzi? masz zly dzien? federika zapytala tylko co sie zazwyczaj kupuje! i nie mam pojecia jak to sie wiaze z faktem ze autorka jest pusta. jestes dupkiem.i tyle. wyzywaj sie na znajomych bo rodziny pewnie nie masz

Gość ty tez
jestes pustak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wojtekkk
skoro wiesz ze dziewczynka ma wszystko czego potrzebuje to najlepsza bedzie kasa.tak mysle.trudno wymyslic cos uzytecznego wiec daj pieniadze a kupia malej co potrzeba:)

Gość wojtekkk
a ten pan wyzej niech idzie kupic sobie nowy dres:)

Gość załącznik
pieniadze sie zawse przydaja

nie uważam by dkla takiego brząca maskotka była idelanym prezentem. A co do kasy to też temat sporu. Ja rzuce na taśme rowerek taki by mogło sie odpychac nóżkami, jakieś urządzenie elektryczne gdzie będa kolorowe rysunki i po naciśnieciu jakiegoś guzika np zaszcvzeka piesek itd, klocki lub gry drewniane edukacyjne

Gość super pomy
ten rowerek to super pomysł .... ale dkupiła bym tez biblie dla jesli sa katolikami

Gość julka*
Kolczyki dla dziewczynki są dobrym rozwiązaniem. ŁAdne złote kosztyją w granicach 120zł.

Gość na roczek kolczyki
to chyba za poważny prezent. W tym wieku trzeba postawić na zabawe

Gość Natasha 15
Ja bym doradziła..książke..Np. Jana brzechwy, lub Tuwima.też ładne są Marii Konopnickiej...Dziewczynce rodzice będą czytać..a jak sama się nauczy to sama będzie czytac..a pamiątka fajna:)

Gość Mama Tomka4
Mój synek na roczek dostał zarówno rowerek o którym wszyscy powyżej się rozpisują jak i pojazd do odpychania się nóżkami. Rowerek może się schować. Nawet jeśli dziecko czuje potrzebę samo chodzić to ten pojazd może pchać. Schowek to kolejna ciekawa rzecz bo jak mały się zmęczy pchaniem lub odpychaniem to chowa swoje zabawki do schowka. Słodkie jak próbuje wcisnąć coś co się tam nie zmieści. Nie wspominam nawet o klaksonie, melodyjkach, wyświetlaczu i innych gadżetach. No i jest to zabawka do której pchają się wszystkie dzieci które nas odwiedzają. Dodam że zajmuje mniej miejsca niż rowerek.