Truchło z Jukon 21 Napisano 1 godzinę temu 1. Lady Rowlands 2. Byczy 3. Jerry Batistuta 4. Nimphette 5. Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 33 Napisano 1 godzinę temu Zostaw widmo w spokoju. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maria Goniewicz 1 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Truchło z Jukon napisał: 4. Nimphette No chyba żartujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 46 Napisano 55 minut temu W końcu jestem na jakiejś liście. Może zamykam, ale jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: W końcu jestem na jakiejś liście. Może zamykam, ale jednak. A to ty nie Grabaż czy jak tam się zwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 46 Napisano 50 minut temu 2 minuty temu, big buu napisał: A to ty nie Grabaż czy jak tam się zwie Pierwsze słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 49 minut temu (edytowany) 21 minut temu, Lady Rowlands napisał: Zostaw widmo w spokoju. Już się zwąchali, to było nieuniknione Edytowano 49 minut temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 46 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już się zwąchali Ciekawe co na to salowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ciekawe co na to salowa. Będzie konflikt interesów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 42 minuty temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Już się zwąchali, to było nieuniknione A ty zazdrosna już o Krzysztofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 47 Napisano 42 minuty temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Ciekawe co na to salowa. Pijana w sztok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 46 Napisano 42 minuty temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Będzie konflikt interesów. Czekam na wara od Madzi! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 46 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: Pijana w sztok Pewnie na wytrzezwialce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Truchło z Jukon 21 Napisano 36 minut temu Magdon nie jest alkoholiczką tylko hotką. HOTKI z KAFE: 1. Kobyła Magda78 lat 47 2. Margaretka lat 60 3. Przewrotna lat 60 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 33 Napisano 35 minut temu Gaaa haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 584 Napisano 33 minuty temu 8 minut temu, big buu napisał: A ty zazdrosna już o Krzysztofa Oczywiście chyba zacznę pić żeby złapać z nim lepszy kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 46 Napisano 29 minut temu 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: Gaaa haaa Ciężko będzie cię prześcignąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gеt Out 61 Napisano 27 minut temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście chyba zacznę pić żeby złapać z nim lepszy kontakt. Raczej z rozpaczy i bezradności o ile już wcześniej nie topisz smutków w alko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 33 Napisano 8 minut temu Paaa paaaa hihihi idziemy z kolegą haaa uaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deliriumm 0 Napisano 4 minuty temu Ja ostatnio 3.5 litry piwa corona extra znalazlem i wypilem wieczorem i rano. do tej pory mnie organy bola. a chodzilo mi po glowie isc po butelke angielskiego cydru do hipermarket 2 litry i kupic dwie i znowu sie najeebac, jak za starych czasow. Ale dalem sobie spokoj, zalezy mi na zdrowiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 352 Napisano 1 minutę temu 34 minuty temu, Truchło z Jukon napisał: Magdon nie jest alkoholiczką tylko hotką. HOTKI z KAFE: 1. Kobyła Magda78 lat 47 2. Margaretka lat 60 3. Przewrotna lat 60 W końcu jestem na jakiejś liście. Może zamykam, ale jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach