Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaa

NIGDY NIE KUPIE JUZ-CZYLI KOSMETYKI BUBLE ??

Polecane posty

Gość kikaaaa

Wiem ze ten temat juz byl ale sadze ze nalezy go troche odsiezyc poniewaz pojawilo sie wiele nowych kosmetykow no i trzeba troche odswiezyc temat, a wiec czego juz nigdy nie kupie ; Avon żel pod prysznic wanilia i mleczko sojowe strasznie wysusza owocowy blyszczyk w tubce oriflame... do kitu atyperspiracyjny dezodorant w kulce oslabiajacy odrastajace wloski avon

Gość evelinek
1. AVon clearskin emulsja- wstrętna 2.odżywka Avon advance techniques do włosów cienkich i przetłuszczających się- końcówki przesuszone na maxa 3. Tonik Avon pure pore fection- skóra jeszcze bardziej się błyszczy

Gość k.k.m.m
odzywka do wlosow AVON antystarzenieowa

Gość polecam topik
zakupy kosmetyczne ,ktorych żałujecie nie ma sensu tworzyc klonu

Gość .Malina.
Ale tamty topik jest monstrualny. Ja nie kupie nigdy zelu pod prsznic Johnson-dostalam uczulenia:(

Gość moje typy
Balsam Brązujący Cztery Pory Roku - horror!że nie brązuje to jeszcze szczegół! Kremy do Depilacji Soraya i Tanita (jeśli ktoś ma naprawdę mocne włosy - polecam firmy Progres Cosmetics, tylko w Geant to widzialam, tanie a rewelacyjne!zero podrażnień i gładka skóra) odżywki do paznokci Sally Hansen odżywka do włosów Dove, Algi Morskie,Szampon Dove tyle na razie :D

Gość ladna kotka22
1.odzywka do wlosow Nivea-spalila mi cebulki wlosa i wlosy zaczely mi wypadac garsciami powaznie przezylam horror 2.Loreal Casmir Perfect-podklad,,dosyc ze zaplacila 54zl to na twrzy wyglda jak maska,,zatyka strasznie pory i jest strasznie nietrwaly

Gość .Malina.
A co do Avonu-zaden kosmetyk z tej firmy nie odpowiada mi.Niestety.

Gość Rlp
krem do depilacji soraya i joanna:/

Gość do kikaaaaa
a czemu tego nie kupisz : "atyperspiracyjny dezodorant w kulce oslabiajacy odrastajace wloski avon" ?? proszę, napisz, bo chciałam zamówić...

Nie dodało mi postu.:o Krem do depilacji \"Joanna\". Poparzyłam nim nogi a włosy zostały.

Gość takka jedna 23
a ja chcialam kupic ten zel Wanilia i mleczko sojowe i teraz nie wiem...co z nim jest jeszcze nie tak?

Gość Któwka Fernando
cała seria Fructis Garnier - tłuste włosy +łupież gratis wosk na zimno w paskach do twarzy Tanita i Joanna - uczzulenie, małe ranki, a wąsik jak był tak jest Pantene Pro-V- dziadostwo i tyle samoopalacz Soraya do twarzy - cera jak przy żółtaczce podkłady L'oreal - prawie wszystkie - efekt maski, ściągnięta cera, nietrwałe (nie ma jak Almay) Avon -Cellu-sculpt - strata pieniędzy i tyle.....

kremów do twarzy dr Eris.. zawsze uczula mnie kremów do opalania Cztery Pory Roku - nic nie daja, a skóra dłużej sie opala

Gość ladna kotka22
ja z szamponu i odzywki pantane pro-v jestem bardzo zadowolona bo po nim faktycznie jak mowia w reklamie:P wloski przetsaly mi wychodzic stosuje juz 3 m-c i jestem szczesliwa wlosy odzyskaly miekkosc i sa lsniace...co do kremow i linnii eris tez sie nie zgodze bo dla mnie sa rewelacyjne wiec wniosek jeden:dla jednej bedzie dobre to .co dla drugiej jest zle normalka

Gość RLP
no a co sądzicie o tej serii sunsilk? bo dla mnie to strata kasy

Gość hemmm
Dla mnie sunsilk za mało nawilża i regerenuje włosy wiec odpada... poza tym po ich odrzywkach niezmywalnych mam tłuste włosy mimo ze nie daje po same cebulki.Uzywam Griss Kura płynny jedwab i jest ok. A co panie sadzac o odzywce z tej firmy do włosw przesuszonych?

Gość abrakadabra terefere kuku
wyglada na to ze AVON to bubel namber łan :/

tusze L\'oreala. nigdy więcej. dostałam w prezencie wydłużający - skleił rzęsy tak obrzydliwie, że wyglądało, jakbym miała 3 rzęsy na krzyż, fuuuj. potem, głupia, nienauczona doświadczeniem, kupiłam sobie panoramic curl, i w ciągu pół godziiny od pomalowania dostałam takiego uczulenia, że na mieście poleciałam do łazienki w empiku i zmywałam to dziadostwo:/ nigdy więcej tuszu tej firmy! jedyne, co mają dobre, to szminki.

Gość ruba
Tak,tak-kazdy ma swoja racje!Ale moje kolezanki sa i w Avonie i w Oriflame i nie narzekaja.Wrecz przeciwnie.Ale nie o tym mowa,otoz ja kupuje kosmetyki z tych 2 firm i nie narzekam.Sztuka jest DOBRANIE odpowiedniego kosmetyku dla siebie,a nie "podoba mi sie cos co ladnie pachnie wiec wezme".A to ze ludzie maja na cos uczulenie-zdarza sie!U jednego wystepuje u drugiego nie,nie kazdy ma taka sama skore przeciez...!

Gość antośka
ja też nie rozumiem tej jazdy po Avonie- to chyba jakaś zmowa na tym forum!!!ja używam od lat ich kosmetyków i to najróżniejszych,nic mnie jeszcze nie uczuliło,cerę mam ładną i wszystko gra!:P

czesc dziewczyny! mam do was sprawe , moglybyscie mi poradzic jakis fajny antyperspirant w kulce ktory bylby w miare skuteczny a co najwazniejsze ladnie pachnial

Gość żelowy antyperspirant
LADY SPEED STICK - super jest

ja ci moge polecić ale w sztywcie LADY SPEED STICK gel Floral ślicznie aochnie jest dosc dobry

Gość Ona___śląsk
Ja już na pewno NIGDY nie kupię nic z serii Pure Zone Loreala ! To świństwo (do tego drogie) spowodowało że moja twarz była sucha jak wiór!Skóra łuszczyła się strasznie! To samo miałam po kremie z serii Czysta Skóra Garniera :(

Gość do Ona-Śląsk
bo kosmetyki należy dobierać pod kątem rodzaju skóry, a nie dlatego, że coś mi sie wydaje, coś sie podoba, fajna firma, była promocja...

i tak minie uwierzycie ale tusz Maybelline Volume Express Curved Brush! Badziewie jakich mało... kupoilam raz, był okropny ale przeczytałam wszedzie tyle pozotywnych opinii ze pomyslałam sobie ze ten moj musial bycc jakis stray czy cos i kupoilam jeszcze raz - to samo... 40 zł w błoto... wrrrrr.. ODRADZAM!

Gość Ona___śląsk
Niczym innym się nie kierowałam ... Cała seria Pure Zone kosztowała mnie wtedy ponad 60 zł także promocji żadnej nie było :( Ja mam cerę mieszaną z tentencją do trądziku dlatego myślałam że ta seri w końcu zdziała chociaż maleńkie cuda na mojej twarzy ... a stało się inaczej :( Później musiałam przez jakiś czas nawilżać moją wysuszoną skórę. Nie wydałabym 60 zł tylko dlatego,że podoba mi się opakowanie czy reklama :)