Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boooo

RIGEVIDION i duoz watpliwosci-moze je rozwiejecie!!

Polecane posty

Gość boooo

mam zaczac brac i mam wiele watpliwosci,jesli macie jakies doswiadczenia z tymi tabletkaimi to prosze o posty!!

Gość tosia02
ja biore Rigevidon i jest super. wiesz to zalezy od organizmu ale ja nie mam zadnych skutkow ubocznych, nie tyjw, czuje sie swietnie.pozdrawiam

Gość mmmi
jestem z nich bardzo zadowolona. Jedyne po których nie spadło mi a wrędcz wzrosło libido :)

Gość booooo
dziekuje za odpowiedz,ja sie najbardziej boje przytycia i wypadania wlosow bo po poprzednich tak mialam. W ogole jestem bardzo niegatywnie nastawiona do tych tabletek..sama nie wiem czemu:(

Gość a.................
Ja jestem w trakcie drugiego opakowania.Nie zauwazyłam wiekszych zmian u siebie,to znaczy ,żebym jakiś zaczeła tyć.Jedynr co mnie zaniepokoiło to raczej brak ochoty a sex. Mam nadzieje ,ze sa wystarczajaco skuteczne bo facet nie złożył prezerwatywy:o:o:o i mam z lekka pietra, bo to dopiero drugie opakowanie. Jedyne co mnie pociesza to planowo dostałam drugą miesiaczkę i praktycznie co do godziny biorę.(dzisiaj miałam godzinny poślizg:o:o)

Gość booooo
a ta cena??? czemu takie tanie?? wiem ze sa czesciowo refundowane ale mimo wszystko.... kurcze za duzo tych obaw:(

Gość eluunia
tyje sie po nich!!!!!!!!!!!

Gość boooo
tyje sie?? napiszcie czy duzo i czy w biuscie bardzo?? no ja dzisija zaczynam bo wlasnie okresik dostalm:(

Gość emma D
Te tabletki są przestarzałe. Brałam je na samym początku, po jakimś czasie nie miałam w ogóle krwawień z odstawienia. Gdy lekarz (inny) dowiedział się co biorę, natychmiast zalecił mi zmianę, tak więc uważaj. Ja czułam się dobrze do czasu...

to naprawde zalezy od organizmu. jedna kobieta to przyjmie tak druga inaczej . Ja biore Rigevidon-3 opakowanie i jest super!!!Wogole nie przytylam, zadnych skutkow ubocznych.

Gość panteraaaa
ja biore pol roku i nic nie przytylam nie wypadly mi wlosy ani nie mam zadnych skutkow ubocznych a wiesz to zalezy do jakiego lekarza pojdziesz lekarze prywatni wola zapisywac leki drozsze bardziej reklamowane bo maja np podpisana umowe z jakas firma i maj prowizje od kazdego przepisanego opakowania takze nie sugeruj sie opiniami ze jakis lekarz sie zszkokowal ze ktos jeszcze to bierze ja naprawde polecam:)

Gość myszkaaaaaa
zalezy jak u kogoa.ja bralam je rok -przytylam 7kilo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! koszmar-i do tego bardzo pogorszyla mi sie cera.Fakt ze libido bylo wysokie to i tak postanowilam je zmienic na takie z mniejsza dawka hormonow!!!!!!!!(Harmonet-polecam)

Gość ale serio
to są tebletki dośc starej generacji, ja bym młodym kobietom nie polecała. Lepiej wziąć coś z mniejszą zawartością hormonów, a równie skutecznego, jest tyle tego na rynku...Im mniej hormonów, tym mniejsze ryzyko skutków ubocznych.

Gość wyszukiwarka
21.08] 21:43 Bożena Ja biorę Rigevidon od 6 dni, i nic się ze mną nie dzieje, żadnych skutków ubocznych, żadnego celullitisu. te tabletki są spoko 12:41 myszkaaaaaa witam was bralam te tabletki ponad rok ogolnie bardzo mi odpowiadaly szczegolnie pod wzgledem ceny!! jednak po roku ich brania zorientowalam sie ze przytylam 6 kilo!!! i mialam bardzo brzydka cere teraz zmienilam te tabletki na harmonet i jest super Nie odradzam wam brania tych tabletek Poprostu sprubojkcie na sobie i przekonacie sie czy sa odpowiednie dla was.pozdrawiam

Gość boooo
juz wzielam 7 tabletk i narazie to zauwazxylam ze okres nie skrocil mi sie i jest troche nawet dliuzszy(tzn plamnienie takie mam) a poza tym to piersi nie przestaly mnie bolec i dalej bola jak przed okresem. mniejszczekj dawki hormonow nie moge brac bo bralam juz harmonet i cilest i bylo beznadziejnie.

Gość stookrotka
hej!biore je juz od niecalego roku i zadne skutki uboczne u mnie nie wystapily...

Gość MIKA_
Te tabletki sa takie tanie, bo to nie tylko antykoncepcj, sa czesciowo refundowane. Je je dostałam, kiedy miałam zaburzenia hormonalne i torbiel. Po innych, silniejszych - tylko leczniczych dostałam te. Biore je ponad rok, nie przytylam, libido raczej na wyzszym poziomie, biust troche wiekszy, ale co wazne nie bolesny. WAZNEEEEEEEEE jest, że ja mialam robiony poziom hormonow i na tej podstawie dobierany lek. Dlatego pewnie tak swietnie u mnie dziala. A z tego co kojarze srodki sa czesto dobierane metoda prob i bledow. Warto wiec wydac nawet te 200 zl. na badanie poziomu hormonow w 3 roznych momentach cyklu. Pozdrawiam