draże korsarze 76 Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, KróliczekZły napisał: Właśnie w WOW-a dawno i to rzeczywiście było na poważnie dość (taki okres) Ale tak ogólnie nie jestem graczką, a już na pewno dobrą graczką, także klimaty, które lubię, wolę sobie leniwie oglądać w formie, niewymagającej na przykład trybu walki (czyli zobaczyć film) ;D Ja nawet nie wiem co to wow ja grałam w simsy ace ventura i diablo wersja demo i tony hawk coś tam pro skater Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 252 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, KróliczekZły napisał: O, pokaż Nie wiem czy ja go teraz znajdę, mniej więcej chodziło w nim o to że prawdziwi gracze w WOW-a wolą zrobić w spodnie ale nie przerywać bitwy na pójście do łazienki. ;pp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC Plus 78 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, KróliczekZły napisał: O, pokaż To był wielki hit amerykańskiego internetu parę lat temu. Streamer classic World of Warcraft zwalił się w portki, a i tak przegrał walkę z bossem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach