Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiosek

boje sie ze jestem w ciąży, pomocy

Polecane posty

Gość Asiosek

CZeść, matko, umieram ze strachu, niech mnie ktoś przekona ze to nie jest mozliwe. Przestałam brac tabletki;pierwszy okres był ok. A potem sesja i ...Kochalismy sie z gumka co prawda,ale juz bez tablet, i nie dostałam okresu, dwa testy były negatywne...Po 3 tygodniach dostałam okres, ale boli mnie jajnik lewy...:)Wiem, to co pisze moze sie wydawać smieszne, ale czy to jest możluiwe, zeby okres sie o tyle spóźnił, po odstawieniu tabletek i czy po wykonaniu testów moge być w ciąży...POMOCY

Gość Agittka
Najlepiej idz do lekarza i sie upewnij, ze nic sie nie dzieje! Nie sadze, ze jestes w ciazy. To ze Cie boli jajnik o niczym nie swiadczy. I sie na zamartwiaj na zapas! Powodzenia:) Glowka do gory!

Gość A to ze
okres Ci sie spoznil to moze byc wynik odstawienia tabletek.

Gość panteraaaa
ja z wlasnego doswiadczenia to nie wiem ale wielkorotnie slyszalam ze po odstawieniu tabletek jest zaburzona cala ta gospodarka hormonalna i mozna nawet nie dostawac okresu przez kolka miesiecy i wcale to nie oznacza ze jest sie w ciazy wiec moi zdaniem sie nie martw i jeszcze dwa negatywne testy ...bedzie dobrze

nie jestes w ciazy!!! ja mialm tak samo po dostawieniu poprostu masz teraz taka mocna owulacje i dlatego cie boli mnie bolal lewy jajnik przez 3 dni poczawszy od 11 dnia po okresie pozdrawiam

Gość Asiosek
dzęki wielie kobietki. Dziś ide do lekarza wiec sie wsytko wyjaśni, mam nadzieje, ze jest tak jak mówiłyście, że to tylko zaburzenia hormonalne, dzięks

Spokojnie! Ja jak miałam miesiączkę co 28 dni tak po odstawieniu tabletek pierwszą @ dostałam po około 45 dniach, drugą też! Uregulowało się całkiem dopiero po roku a gdzieś w połowie tego roku wróciła owulacja.Nie martw się na zapas! ;-)

Uooo mamo, archeolog ze mnie niezły, ale zaświeciłam ;-)Przepraszam za odkopanie tematu z sierpnia ;-)

Gość stokrotkaaa
dobrze ze to odkopałaś. ja odstawilam pigułki i pierwszy okres miałam po 39 dniach. na drugi właśnie czekam już 42 dzień i przeglądam sobie tematy ciąża i takie tam. ale widze że musze być cierpliwa...