Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

młoda mamusia***

A co ze spacerami?

Polecane posty

Moja córcia ma 5 dni, jeszcze nie byłam z nią na dworze. Nie wiem czy juz mogę, narazie tylko wietrze pokoik. Napiszcie kiedy powinnam znią wyjść na spacer i na jak długo. Dziś taka piękna pogoda...

Gość wypytaj swojego lekarza

Gość już mozesz...
ale na pierwszy raz myślę ,ze 15 min starczy w zupełności...co dzień przedłużaj spacer o parę minut...pozdrawiam :)

Gość wychodź
już z dzieckiem na spacery jest ładan pogoda tylko jak będzie duszno lepiej zostań w domu i wyjdź na spacer po południu lub wieczorem. Ja z synkiem w maju w zeszłym roku wychodziłam po 6 dniach i zaczełam odrazu od godziny a po 2 dniach już cały dzień byliśmy na spacerze niech dziecko sie dotlenia. Pamiętaj też, że jak jest ciepło to nie przegrzewaj dziecka tzn. nie zakładaj 5 par śpiochów i kołyderki ale co będę Ci pisać intuicja ci podpowie.

pierwszy raz wyszlas na dwor z dzidzia jak wracalas ze szpitala i nic sie nie stalo.po 5 dniach spokojnie mozesz wyjsc,chyba ze jest silny wiatr lub pada.pozdrowienia :)

mozesz spokojnie wyjsc przy ladnej pogodzie.zabezpiecz dziecko od slonca,wiatru,wez wszystkie mozliwe rzeczy ze soba jakie moga byc potrzebne.ja urodzilam w styczniu i wychodzilam z corka jak miala tydzien.byle by nie bylo wiatru i mrozu lub palacego slonca-wtedy nie ma problemu.mala moze nawet spac na dworze,w wozeczku z budka oczywiscie.acha,naloz na wozek siateczke niedopuszczajaca owady.

Halloo... dokladnie danti ma racje... moj synek ma dziesiec dni.. i od wczoraj sprzyja nam pogoda wiec spacerujemy... milych spacerkow ... :) pozdrawiam 🖐️

He, ja wychodziłam z tygodniowymi maluchami nawet w zimie :) Naturalnie tylko na chwilkę. Poza tym niemowlaki mogą, dobrze okryte, pospać w pokoju gdzie jest otwarte okno.