Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nodi19

biust po odstawieniu tabletek

Polecane posty

Gość nodi19

Przez pół roku brałam Diane 35 i biust mi ładnie urósł.Miałam pełne c. Potem zrobiłam sobie przerwe na kilka miesięcy i biust zmalał, ale też sporo wtedy schudłam bo stosowałam diety. Teraz po przerwie znów zaczęłam brać Diane, już po 1 listku widze, że biust się powiększył.Ale czy pewnie ,gdy odstawie Diane, znów zmaleje. Jednak słyszałam, że nie zawsze tak jest, i że jest sposób na to, aby po odstawieniu zachować jego rozmiar. Czy ktoś wie coś na ten temat? Dodam, ze oczywiście nie biore Diane tylko i wyłącznie ze względu na biust,ale interesuje mnie ten "skutek uboczny".

Gość //////
hej! Mam tak samo jak Ty:( :). Mój partner wyjechał na dwa miesiące na szkolenie, więc zrobiłam sobie przerwę w stosowaniu pigułek. I niestety biust zmalał, ponoc to jest normalne. Nie wiem, wiem za to że gdy od 1 wrzesnia zacznę brać od nowa, biust wróci do poprzednich rozmiarów :D. Na szczęście!! Biorę Harmonet. Pozdrawiam autorkę topiku.

Gość nodi19
no bo ja własnie nie wiem do końca czy zmalał w wyniku odstawienia tabletek czy odchudzania.....a po jakim czasie od odstawienia stwierdziłas, ze zmalał?

Gość podoossssse

Gość wed
mi po diane 35 w 1 miesiacu odstawienia zmalal:)

mi też kiedyś zmalał w miesiąc po odstawieniu tabletek:) na szczęście tlyko zmalał, ale nie stracił na jędrności:) bo wielu moim koleżankom nie dość, że zmalał, to jeszcze zwiotczał:(