Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilona121

PIGUŁKI A PIERSI... CHYBA COŚ NIE TAK. POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość ilona121

Zaczęłam brać pigułki anty. Wzięłam dopiero 5. Wczoraj zauważyłam że moje piersi znacznie się powiększyły, są nabrzmiałe i bardzo bolą. Czy to przez pigułki?? Na ulotce jest wspomniane że mogą pobolewać ale nic nie jest napisane że mogą zmienić swój rozmiar!!! Wspomn.ę jeszcze że biorę tabletki Yasmin. tzn. są to pigułki nie zatrzymujące wody w organizmie!! Więc co mi jest????

Ja bym sie cieszyla jakby mi urosly :-) Po tabletkach piersi moga urosnac! A moze jestes w okresie dojrzewania?

Gość ilona121
nie... raczej już dojrzałam. ale bardzo mnie to niepokoi... one są olbrzymie i tak się zmieniły w kilka dni!!! co w tabletkach może spowodować że rosną

Gość Julies
ja tez biore yasmin i tez troszke piersi mi urosly!ja biore juz 2 opakowanie ale przy pierwszym piersi bolaly strasznie i wlasnie ten bol byl spowodowany tym ze ....rosly :). To spowodowane jest hormonami.Takze sie nei przejmuj. Powinno sie ustabilizowac.A jak Cie to martwi to skontaktuj sie ze swoim lekarzem.

Gość to przez estrogeny zawarte
w pigulce

Gość ilona121
...coś tu jest nie tak. Znane są z tego że nie zatrzymują wody w organizmie to jakim prawem one rosną

Gość czy Ty czytac nie umiesz
Estrogeny powoduja wzrost piersi.

Gość audbfyr
ja biore pigułki 2 lata, najpierw rok Diane i w okresie 2-3 miesiecy piersi urosły mi dwa numery z C na DD, i teraz rok Yasmine i piersi dalej sa takie same wiec chyba juz zawsze beda takie duze:)

Gość monka19
a czy którejś z Was urosły piersi po...Milvane ?

Gość polliska
A mnie nic nie urosło biorę logest może po nim nie rosną :D

Gość monka19
Moja koleżanka brała na początku przez jakiś Logest. I jej coś urosły z tego co mi wiadomo:)

Gość monka19
poprawka: przez jakiś czas:-)

Gość polliska
No to lipa ja biorę już 2 lata, wiec jak nie urosły do tej pory to juz koniec :D :(

Gość monka19
Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z Milvane? Dziś biorę dopiero trzecią tabletkę więc wszystko jeszcze przede mną. Piersi bolą mnie choć mniej niż przed okresem. W sumie to chyba normalne, bo mam 3 dzień cyklu i piersi mogą trochę pobolewać. I to chyba nie sprawka hormonów. Jak myślicie?

Gość aicha18
Dziś połknęłam trzecią pigułkę Milvane. Zauważylam, że moje piersi są jakieś takie twardsze... sama nie wiem jak to określić. Bolą mnie tylko troszkę (przy dotykaniu). Czy to możliwe, że już po 3 pigułce coś takiego zaczyna się dziać? Miałyście coś takiego?

Gość Milv
dziewczyny które ją biorą sprawdźcie ceny na doz.pl, mają teraz promocję

widze że doz.pl cienko przędzie skoro aż tak nachalnie się reklamuje w każdym jednym topicu o pigulkach :D i to jeszcze pod różnymi nickami... :D