Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze pomóżcie....

nie zrobiłam przerwy i krwawie / dlaczego?

Polecane posty

Gość prosze pomóżcie....

jade na wakacje i wczoraj nie powinnam juz brac tabletek anty no ale nie robie przerwy bo nie chce mies okresu na wyjazd. pytałam lekarki i powiedział ze bez problemu moge tak brac no i wczoraj wziełam 1 tabletke 2 opakowania normalnie to wczoraj juz bym nie brała no i dzisiaj mam krwawienie:/ nie jest to taka krew tylko takie bardziej brazowe ale na poczatku okresu to własnie zawsze tak mam. dodam ze zawsze okres jakostatnia tabletke brałam w srode to okres miałam w sobote dopiero.... czy takie krwawienie to normalne jest?

Gość prosze pomóżcie....
hej dzieki ze sie odezwałas:) no pierwszy raz tak robie ze nie zorbiłam sobie przerwy. wiesz to nie jest mocne krwawienie ale plamieniem tez tego nie moge nazwac: mam tak samo jak w pierwszy dzien okresu czyli nie za duzo ale mało tez nie. biore stediril 30. nie wiem czy to ma jakies znaczenie ale jak pierwszy raz brałam te tabletlki (wczesniej brałam cilest) to miałam przy piewszym opakowaniu małe plamienie przez 2 dni ale potem juz wsyztsko ok bylo.

Gość prosze pomóżcie....
prosze napiszcie cosik... :(

Gość prosze pomóżcie....
przy cilest wszytsko bylo ok tak jakbym wogole tabletek nie brała. no ja biore te bo cena jest imponująca:) hehe nie wiem kurde co sie dzieje ale dziwne to jakies:/...

to calkowicie normalne.ja kiedys wzielam dwa opakowania pod rzad i mialam plamienie przez 14 dni :o Twoj organizm troche zwariowal od hormonow, ale nie masz sie czym przejmowac. tylko trzymaj kciuki, zeby to nie trwalo dlugo. bo ja specjalnie nie zrobilam wtedy przerwy na wyjazd do Chorwacji, a i tak mialam zepsuty :o bo juz lepsze 6 dni krwawienia, niz 14 plamienia :P ;)

Gość nekta
NIedawno bra łam 2 opakowania Cilest pod rząd i w przy10 tabletce z 2 op. dokładnie we wtorek(wtedy w przerwie dostaję krwawienie ) miałam brązowawo-kekko krwiste krwawienie i też na wyjeździe, ok.2 dni wtedy starałam brać się kolejne tabletki z dokładnościa co do minuty i jakoś przeszło!!

Gość prosze pomóżcie....
---> piegowaty fiołek .... no kurcze to przewalone hehe lepszy byłby w twoim wypadku okres hehe no ja trzymam kciuki zebym tak nie miała :) tableki biore ponad rok. dzieki za wszystkie wypowiedzi juz mie lepiej(no oprócz tego ze moge miec krwawienie 14 dni:P)

Gość mimi...
do prosze pomóżcie.... sluchaj ja tez robilam tak ze bralam 2 opaki pod rzad. Bylam wczesniej u gina i sie pytalam czy moge tak zrobic? Powiedzial ze tak, tyle tylko zebym sie nie zdziwila jak wystapi jakies krwawienie przy tym nastepnym opakowaniu. Powiedzial ze tak moze byc i jakby sie krwawienie pojawilo to zebym wziela tego samego dnia jeszcze jedna tabletke i ustapi. Pozdrawiam :)

Gość antyforum zaprasza
na te i inne pytania znajdziesz odpowiedz na fajnym forum o antykoncepcji i nie tylko www.antyforum.pl

Gość nokia3410
kiedys tez chcialam przesunac sobie okres i wzielam 2 opakowania cilestow pod rzad , spoko okresu nie dostalam ale przez prawie cale drugie opakowanie wlasnie plamilam (ale to bylo tak od chyba 7 tabletki) i szczerze mowiac juz wole sie przemeczyc z tym swoim nibym okresem bo i tak mam go przez 3 dni w tym tylko 1 dzien to krew