Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech19

hmmm

Polecane posty

Gość ech19

chcialam sie poradzic w sprawie mojej kolezanki ktorej okres spoznia sie juz 7 dzien,,,,ona robi test za testem ,juz chyba 10kupila,robi rano a one zawsze wychodza negatywne...hmm,jak mi tlumaczyla to wychodzi na to ze kochala sie najprawdopodobnoej w dni plodne i najpierw jej chlopak wszedl w nia i chwile w niej byl a potem ona powiedziala ze musza przeciez kuic prezerwat no i kupili i zrobili to,skonczyl w niej,w prez byla sperma....tak sie zastanawiam czy tyle testow moze sie mylic???mowi ze robi ciagle ten sam quick veu i zawsze wychodzi negatywny...nie wiem co o tym myslec,mozecie cos poradzic?pozdrawim i dzieki z zyczliwe odpowiedzi

Gość ech19
nie podszywaj sie , czy ktos moze mi poradzic?ona juz swiruje,dzwoni do mnie co chwila wiec postanowilam zapytac na forum czy te testy sa wiarygodne?????

Gość oooooooooooooooooooooo
no czegos takiego jeszce nie bylo!!!!!!! geialny pomysl z ta kolezanka , nikt sie nie domysli ze ty masz jakies glupie schizy :)

Gość a czy to przypadkiem
nie chodzi o Ciebie ...

Gość ech19
nie nie chodzi o mnie,ja sie tu nie radze tylko glowkuje z nia co to moze byc skoro okresu poprsotu nie ma,...szczerze mowiac nie mam pojecia jak tyle testow moze nie wyjsc ale juz sama nie wiem.nie powiem jej ze jest w ciazy przeciez wiec probuje cos znalezc na ten temat!

Gość ech19
potwornie jestescie wscibscy.po co mialabym mowic ze to kolezanka jak i tak nie macie pojecia kim jestem i pozostaje anonimowa?pomyslcie troche zanim napiszecie.jakby chodzilo o mnie to bym bez ogrodek napisala,i tak mozecie mi tylko poradzic a nie znacie mnie.wiec czy ktos moze powiedziec cos w sprawie tych testow?

napewno nie jest w ciazy poprostu strsuje sie dziewczyna i dlatego okres sie spoznia jezeli bylaby w ciazy test napewnop by to pokazal!!!! mi test pokazal cien drugiej kreski 4 dni przed okresem!!! a w dniu spodziewanego okresu byla juz widoczna jasno fioletowa

Gość ech19
dzieki za konkretna odpowiedz,staram sie ja ciagle pocieszac ale to juz 6dzien bez okresu....troche sie martwie ale tyle testow przeciez nie moze sie myslic!dzieki ze jestes mila i zyczliwa :)