Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexia19

poradzcie

Polecane posty

Gość alexia19

tak sie zastanawiam czy moje objawy to skutek odlozenia tabletek anty czy tez jestem w ciazy...otoz bylabym juz w 5tyg...dostalam krwawnienie z odstawienia(to bylo 2 tyg po stosunku)dla pewnosci zrobila 2 testy oba negatywne....no ale ja sie fatalnie czuje,,,.hmmm,juz sama nie wiem...tzn odbija mi sie,slabo mi,jakos mniej wiecej w polowie cyklu dostalam krwawienie 1 dniowe co wczesniej mi sie nie zdarzalo,bolaly mnie wtedy jajniki ale przestaly po tym krwawieniu...nie mam napadow glodu,nie bola mnie piersi,sutki jakby sa wrazliwe ale pewnie wczesniej tego nie zauwazalam...martwi mnie to ze jak naciskam na brzuch to czuje ze chce mi sie sikac,,,juz sama nie wiem,poradzcie bo troche sie zagmatwalam,juz nie wiem czy to schiza czy co....do okresu zostalo 9 dni,.......badania w pon ale straszniesie boje bo nie moge teraz byc w ciazy....strasznie szybko bije mi serce,szybko sie mecze i no nie wiem...

Gość alexia19
nikt nie chce mi pomoc...prosze was

Gość Aninka
Po odstawieniu tabletek w twoim organizmie zachodza zmiany hormonalne, to krwawienie moglo byc wynikiem przywrocenia jajeczkowania, a poza tym po odstawieniu tab. pierwszy cykl moze sie wydluzyc nawet o 10 - 20 dni. Mysle, ze twoje samopoczucie to wynik zachodzacych zmian, tym bardziej, ze dwa testy daly wynik negatywny. To moje zdanie, ale ekspertem nie jestem. Pozdrawiam.

Gość alexia19
aha dzieki aninka,tez wydaje mi sie ze to bylo jajeczkowanie...no bo skad krew w polowie cyklu?bylo jej malo,,,co najsmiesniejsze myslalam ze to okres 2 raz w mies i wladowalam tampona a on trwal 1,5 dnia i w nocy malutko i sie skonczyl i tyle go widzial...