Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ja 8666666

zrobilam blad!!!!!!!! pomocy!!

Polecane posty

Gość to ja 8666666

teraz dopiero odkrylam ze zrobilam blad przy braniu pierwszego opakowania tabletek bo zamiast 21 tabletek policzylam przerwe i razem wzielam 28 tabletek i zawsze brakowalo mi 7 tabletek jak rozpoczynalam cykl pozniej bralam normalnie 21 i przerwa tylko raz tak zrobilam na poczatku . teraz mam problem bo zmienilam tamte tab na nowe i starych wzielam tylko to co milam czyli 14 tabletek czy moge teraz zrobic przerwe aby rozpoczac brac teraz juz poprawnie nowe tabletki???? zmienilam logest na novennite wiec maja podobny sklad hormonow pomozcie!!!!!!brakuje mi 7 tabletek logestu ale chyba nie warto kupowac jego dla 7 tabletek dlatego chce zrobic przerwe i zaczac brac novennete mozna tak??????wiem ze zamieszalam ale mam nadzieje ze ktos mnie zrozumial i mi pomoze...

Gość ojej je jej
a możesz krocej i jasniej? ja nic nie kumam....

Gość to ja 8666666
dobra nie bede rozpisywac tak mojej przeslosci poprosti chce wiedziec czy mozna po 14 tabletkach zrobic przerwe 7 dniowa aby zaczac brac nowe tabletki . nie mam mozliwosci brac 21 tabletek bo tylko 14 mi ich zostalo

nie radzę przerywać w połowie opakowania.kup nowe i dokończ tabletki w odpowiedniej kolejności.Huśtawka hormonalna nie jest obojętna dla orgaznizmu.