Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga 1 2 3

pomozcie mi błagam

Polecane posty

Gość aga 1 2 3

biore tabletki anty przez ten czas tez brałam inne tabletki takie jak furagina i urosept wiem ze skutecznosc mogla byc obnizona dlatego mielismy tylko stosunek przerywany ale kiedy mialam 1 dzien okresu chcolak mi sie spuscił. miesiączki mialam regularne zawsze w piątki a tu nic! boje sie i nie wiem co moge zrobic czy jakies tabletki na wywołąnie okresu pomoga czy ktorejs z was zdarzyło sie tak ze nie mila okresu a mimo to nie byla w ciąży?

Gość aga 1 2 3
niech ktos mi odpowie!

Gość ona175
nie powinnaś byc w ciąży ja też miałam stosunek po drugiej tabletce i też mój partner zakończył w srodku a do tej pory nie jestem w ciąży. spokojnie nie masz sie czym martwić

Gość Meliane 29
Furagin i Urosept nie obniżaja skuteczności. Ja nawet jak biore to kocham się do końca. Okresu czasem można nie mieć (miałam tak raz).Jakie tabl bierzesz?

Gość dziewczyna 18
pomimo ze jeszcze nie uprawiam seksu z moim chlopakiem ani nie zazywam tabletek anty czytalam ze takie tabletki sa rowniez skuteczne tzn zapobiegaja ciazy w czasie tej przerwy na wystapienie miesiaczki. moim zdaniem nie powinnas sie obawiac, a jesli tak jest to radze rownoczesne uzywaznie i tabletek i prezerwatywy. PRZEZORNY ZAWSZE Z/UBEZBIECZONY :)

Gość aga 1 2 3
biore microgynon juz od roku okres mialam zawsze w ten sam dzien ale teraz bylo inaczej. boje sie ciązy bo to mi jak na razie ni potrzebne mialam przed soba tyle planów jeszcze chcialam studia skonczyc. zy mozliwe jest ze moge nie miec okresu a nie byc w ciązy skoro wczesniej mialam regularne

Gość aga 1 2 3
prosze niech ktos sie jeszcze wypowie zalezy mi bardzo na tym

Gość dnokj
jak sie spuscil (ah na pewno go kochasz, tak ladnie to okreslasz) to na pewno (na 100% ) urodzisz trojaczki ze spiralka w glowie i pomidorem w oku, jeden z nich MOZE nawet miec trzy stopy gratulacje!

jak mam zapalenie pecherza to za kazdym razem biore furagin i w ciązy nie jestem poprostu zawsze biore tabl tak zeby nie brac przed tabl ( czyli miejwięcej w tym samym czasie) ani 4 h po tabl , w ciązy raczej nie jestem bo mam krwawienie , no ale to roznie bywa jak widze swoj brzuuch to mam shizy no ale nie tylko ja tak mam i tym sie pocieszam:P ...

Gość aga 1 2 3
ale czy to mozliwe zebym nie miala miesiączki i nie byla w ciazy koro regularnie mialam przez rok

a ile juz nie masz tej miesiączki dzien , dwa moze , przeciez stres ,wyjazdy ,przemęczenie tez maja znaczenie no! wszystko jest mozliwe!

Gość aga 1 2 3
wczoraj mialam miec fakt biore teraz antybiotyki bo mialam zapalenie oskrzeli