Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qcyk

TAKA SYTUACJA wyobrazcie sobie ze...

Polecane posty

Wyobrazcie sobie taka sytuacje jest chlopak i dziewczyna.. sa razem ale jego byla jest z nim w ciazy nie ma na to dowodow nikt nie widzial karty ciązowej ani nic z tych rzeczy a ponoc byla u gina wiec powinien taka karte jej zalozyc jako jej lekarz prowadzący istnialo prawdopodobienstwo ze ona sklamala zeby on zostawil swoja dziewczyne i z nia byl dalej ( z tą co jest w ciazy niby ) ten chlopak i jego dziewczyna dalej są razem bo nie wierza ze tamta jest w ciazy czymoze on zaządac jakiegos dowodu na to ze ona jest??? przecierz od tego zalezy jego zycie a jak narazie rodzice oby dwu stron nic nie wiedza o ciazy

Gość jweifhnwei
"moze zazadac dowodu na to"?? Ale od kogo??Od lekarza??watpie, ze powie jaka jest sytuacja.

wydaje mi sie, ze jesli kocha szczerą prawdziwą miloscia swoją dziewczyne to informacja ze tamta jest w ciąży nie powinna miec wpływu na ich decyzje o kontynuowaniu związku - tamto było, minęło... chyba większą krzywde chlopak zrobiłby dziewczynie, będąc z nią tylko ze względuy na dziecko, niż będąc z inną ale płacąc alimenty... ale moge sie mylić ;) co do alimetnów ewentualnych to dowód musi byc, badania genetyczne, ze dzieco jest jego i te sprawy

Gość tak jasne
Tak: bylo, minelo. Kochal ja na zaboj miesiac temu, rznal ja a teraz jak jest dziecko to sie uchyla od odpowiedzilanosci bo ma inna laske. Ale wy wszyscy jestescie tepi!!Dzieci biora sie z SEXU. Kazdy kto sie [ieprzy musi miec swiadomosc, ze moze cos z tego wyniknac.

on związal sie z inną zanim dowiedzial sie o ciazy tak wiec nie uchyla sie od odpowiedzialnosci i ni episzcie takich rzeczy :O:O wydawalo sie ze ona powiedziala ze jest w ciazy bo myslala ze on z nia zostanie.. ale on kocha ta co z nią jest i nie ma zamiaru odejsc. minely 2 miesiace a ona dalej utrzymuje ze jest w ciazy i powstaja z tego tytulu rozne sytuacje i akcje miedzy nim a jego bylą w ciazy.... dlatego jak sie dowiedziec czy ona jest naprawde czy to nie jest sciema???? ona mowi ze jest ale to jest zbyt podejrzane.... powinna miec jakies dokumrnty skoro prowadzi ją lekarz??

not o co za problem - niech chlopak sie spotka z tą co jest w ciązy i zażąda dowodu, moze niech jako przyszli rodzice odwiedzą tego lekarza co niby prowadzi ciąże i sie wyjaśni, niech spyta dziewczyne byłą czego ta chce - bo jak tego zeby chlopak wrócił to nie ma na co liczyć... w dzisiejszych czasach nie ozna nikomu ufać... dowody, dowody ;)

niestety takie próby wrabiania się zdarzają. Wydaje mi się że nie należy nić robić tylko poczekać parę tygodni -sytuacja sama sie wyjaśni. Jeśli faktycznie jest w ciązy to dziecko w końcu się urodzi i wówczas zrobić badania genetyczne.

jaka prowokacja:O najdziwniejsze z tego wszystkiego jest to ze po pewnym czasie okazalo sie ze ta laska z wiazala sie z chlopakiem.. czyli mozna by wywnioskowac ze jej nie zalezalo na tym aby byc z pjcem dziecka... natomiast dalej utzymuje ze jest w ciazy ale po 2 miesiacach to powinno byc cos widac chyba?? a poza tym ona byla troszke przy kosci a bardzo schudla.... no ale przecierz silą ją do niczego nie zmusi :O za fraki ja nie wezmie i do lekarza z nia ni epojdzie juz myslalam nad tym zeby zagrozil jej ze powie jej matce uuu to by byla katstrofa;) czy potrzebny jest szantarz?

Gość Ona 23
zdarza sie, ze kobiety na poczatku ciaze chudna... mdlosci, zgaga..kto tu mysli o jedzeniu?? ja schudlam ok. 3 kg na poczatku, ale potem to nadrobilam.. CZYLI TO NIE ARGUMENT!!!

on nie wie co ma zrobic zeby sie dowiedziec bo ona ciagle czasu nie ma i ciagle jest poza zasiegiem.... no to co powinien zrobic?? zeby sprawdzic ja??

Niech chłopak ją uprzedzi, ze powie jej rodzicom o tej rzekomej ciąży.Jeśli ona kłamie to pewnie od razu się przyzna,bo bedzie jej wstyd przed rodzicami...A jeśli dalej bedzie sie upierała, to może znaczyć ze nie wierzy w to,ze on pójdzie do jej rodziców i tak po prostu powie...Jesli dalej bedzie przystawać przy swoim namów chłopaka na wizytę u jej rodziców...On jest Twoim chłopakiem?