Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julka17

czy jestem w ciazy ?? wazne prosze o pomoc !!

Polecane posty

zawsze chcialam sie kochac ze swoim chlopakiem bez zabespieczenia a on zawsze powtarzal ze jak nie ma prezerwatywy to sie nie kochamy i koniec i sie wczoraj odwazyl na kochanie sie bez zabespieczenia tylko jest w tym problem ze nie mogl wesc do srodka bo bez prezerwatywy jego penis byl zaduzy i nie mogl wejsc i zostawil mi tylko taka malo kropelke przy wejsciu do pochwy (sperme trzeba chyba dostarczyc w glab czy wystarczy tylko na wargi sromowe ja nalozyc ?? ) tego plyny owulacyjnego tzn tych kroplek ktore wystepuja dlugo przed wutryskiem, i kiedy mi o tym powiedzial to juz powiedzialam ze nigdy bez zabespieczenia, wiem ze zrobilam glupote namawiajac go do tego ale trodno co zrobic, i teraz mam pytanie czy jestem w ciazy ?? dzisiaj jest 20 a miesiaczke dostaje regularnie zawsze kolo poczatku misiaca czyli to chyba teraz mam dni plodne prosze o pomoc ...

Gość kup
sobie tabl dziewczynko

Gość a ja mialam podobnie
bez gumki bez jakiegokolwiek zabezpieczenia usilowal wejsc i juz prawie prawie.. i tego plynu tez na mnie troche bylo i co? i sie okazalo ze w ciazy bylam i poronilam......

Gość aga 1 2 3
do ciąży moze dojsc kiedy nasieni znajdzie sie w okolicach pochwy nie powiedziane ze w gląb niej poczekaj na okres i nie rob nigdy tak pochopnie

ale ja niechce jeszcze miec dziecka, moze znacie jakies sposoby zeby teraz na wszelki wypadek coz zazyc albo cos zlyszalam o goracych kompielach czy to dziala?? aha i doslownie kulkadziesiat sekund po tym wydarzeniu umylam pochwe mydlem i przeplukalam woda..

Gość fyjkddddh
nie no zabija mnie taka głupota

Gość fyjkddddh
a ten płyn owulacyjny to od niego? :D:D:D:D:D:D za książke do biologii sie weź najpierw

Jeśli nie minęło więcej jak 72 godziny zadziała postinor. Leć poszukaj ginekologa.

Gość PLYNPLYN
O J ezu,ten plyn owulacyjny jest bezkonkurencyjny!!!Chyba zdechne ze smiechu

no ten plyn od niego nie smiejcie sie bo niewiedzialam jak sie dokladnie nazywa, a 72 godziny juz minely wiec niewiem co teraz zrobic, ale ten plyn nawet sie niedostal do srodka i odrazu sie podmylam po tym wydazeni i bylo go doslownie malutka kropelka wiec moge zajsc w ciaze :( ???

Dlaczego sie jej pytasz jakie miaal dni?? Jezeli ktos jest taki tepy ze namawia chlopaka do seksu bez zabeSpieczenia, do tego nieznajomosc podstaw fizjologii (plyn owulacjny) i metoda usuniecia czyli KOMPIEL. to sorki. do nauki nie do seksu.

Gość to ja 8666666
to ze spoznia ci sie okres to wynik stersu!!!!

Gość idek
w plynie przedejakulacyjnym sa miliony, najsprawniejszych i najsilniejszych plemnikow jakie facet ma i sa gotowe przetrwac w najtrudniejszych warunkach by dostac sie do jajeczka i je zaplodnic

Idek ma rację. zajście w ciążę jest możliwe w Twoim przypadku, więc polecam test ciążowy. widziała, ze ktoś radził Ci tabletki, ale w Twoim wieku, to nie jest dobry pomysł (jeśli ta siedemnastka oznacza wiek) a na przyszłosć uważaj. Prezerwatywa to podstawa. Chwila przyjemności, a skutki na całe zycie. chyba nie warto ryzukować. Leć po test!

Gość gość
No i jak tam dzidzia była ?

Gość gość
plyn owulacyjny :D

Gość Cleo1976
Niewiedza ludzi, którzy się biorą za seks, nie przestaje mnie zadziwiać.Do prowadzenia traktora trzeba mieć jakieś kwalifikacje, a do seksu niestety nie.