Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja111

Blagam.Prosze o powazne odpowiedzi.

Polecane posty

Gość maja111

Mam 18 lat.Ostatni okres mialam 1 lipca.Mam raczje co 30 dni,a tu do dzis nawet sie nie zapowiada .Pod koniec lipca chorowalam na ospe.Wczesniej uprawialam peting z chlopakiem.boje sie ze na jego rekach mogla byc sperma.Czy mozliwe jest zajescie w ciaze?Czy to raczje duze oslabienie po chorobie?Prosze o powazne odpowiedzi.Boje sie zrobic testu.

Gość ja mysle ze
jedno i drugie moze prawdopodobne... zrob test lepiej....ja tak uwazam.

Gość maja111
Prosilam o odpowiedz powazna ,a nie hamska.!!!!A zrobie tes kiedy bede na to gotowa.Narazie chce wiedziec czy to wogole mozlwe

zawsze jest taka mozliwosc.. trzeba uwazac na lapki - mala to mala ale jest. jaks ei obawiasz to zrob ten test ale mysle ze bedzie w porzadku

Gość logestka
Ja też tak uważam.Zrób test, bo ciąża w tym przypadku nie może być na 100% wykluczona.I nie bierz tych rad jako przejawu CHamstwa. Jakaś rozdrażniona jesteś. To podobno też przy ciąży występuje :P

Gość maja111
Sorry,ale nikt nie bedzie mi odpowiadal "rany boskie","Mam zgadnac?". Pytam przeciez o zdanie!

Gość zakład że nikt nie będzie
RANY BOSKIE? MAM ZGADNĄĆ? :P

ale nasze zdanie jest takie ze my tak samo jak ty nie wiemy. mozemy ci napisac ze NA PEWNO nie jestes w ciazy.. tylko co z tego jesli jest mozliwosc ze jednak jestes ?? wszystko jest mozliwe i akurat w tym wzgledzie nie ma zbierac opinii tylko pora isc po test ciazowy

Gość a no tak
Mało prawdopodobne ale możliwe, że możesz być w ciąży.

Gość adios
raju..test kosztuje koło 10-14 złotych w porywach do 15nastu idź i miej to z głowy..5min i po krzyku.Coś trzeba robić dziewczyno im dluzej czekasz to gorzej-chcesz zyć w takiej nerwówce?.jak test wyjdzie negatywny a dalej bedziesz mieć schizy wybierz się do lekarza i weź skierowanie na badania krwi-to będzie ostateczna odpowiedż na twoje zmartwienia. denerwuje mnie hasło "czy jestem w ciązy BOJĘ się zrobić test".Jezeli dorosłaś do sexu to musisz też traktowac się jak dorosła osoba a nie jak dziecko.