Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość logestka

Tabletki ANTY a bóle jajników - Co jest ???

Polecane posty

Gość logestka

Mam pytanie :) Kochałam się z moim mężczyzną bez zabezpieczenia po 4 zażytej pigułce. Po tygodniu zaczęły mnie regularnie pobolewać jajniki . Co może być tego przyczyną?? Bardziej boli mnie lewy jajnik.Myślicie ,że w tym przypadku można wykluczyć ciążę???Dodam,że pierwszą tabletkę zażyłam w 1 dniu cyklu. To moje pierwsze opakowanie Logestu. Nie wiem co teraz myśleć. Bóle są na ogół rankiem i po południu. Proszę o Wasze opinie. Dziękuję z góry. Pozdrowionka :)

to pewnie nic groźnego-wykluczam jajeczkowanie jesli brałas pierwszego dnia cyklu i regularnie jesli to pierwsze opakowanie to zapewne skutki uboczne do 4 opak powinno sie wszystko unormowac, jesli nie to trzeba by zmienic pigułki, po konsultacji z ginekologiem www.psyche-soma.com

Gość logestka
Dzięki Renika :) Czekam na kolejne przemyślane i mądre opinie :) pozdrawiam

Gość marta1122
ja mam całkowicie to samo co ty!! też biorę 1 opakowanie i "wyprubowalam" tabsy juz 4 dnia... no i też od tej pory strasznie bolą mnie jajniki (już 4 dzień). Byłam u ginekologa, badał mnie, robił USG i powiedział że on nie wie co moż ebyć nie tak. Jestem całkowiecie zdrowa a przy tabletkach tym bardziej nie powinny boleć. Ja nie mam pojęcia co mi dolaga ... i lekarz też chociaż słyszałam że współżyjące kobiety które mają za wąską szyjkę macicy mogą mieć takie bóle. Więc jak ktoś coś też otym słyszał to niech napisze :-) pozdrowienia

Gość logestka
Mi sie rowniez wydaje ze to moga byc te cholerne skutki uboczne... Kolejnym skutkiem ubocznym sa u mnie "humorki" :( Moj facet czasem tego nie wytrzymuje :( W sumie sie mu nie dziwie :P Myslicie ze mozna pomyslc o zmianie pigulek ?? pozdrawiam:)

Biore logest juz 3 dzien i czuje ze bola mnie jajniki a nic nie robiłam ze swoim chłopakiem.Napewno to sa skutki uboczne z reszta mój lekarz mi mówił ze tak moze byc ale nie ma sie czym przejmowac

Gość agussiek
mam podobny problem! prawie codziennie bola mnie jajnki jest to delikatny bol ale strasznie uprczywy bo przez nie mam ochty współzyc z moim chlopakiem bo wtedy boli bardziiej:/