Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdalenqa

latka lecą a ja nadal jestem dziewicą

Polecane posty

Gość hmmm i mmmmm
nie zrozumieliscie- ja sie z niczym nie afiszuje! nie jestem dumna z tego ze jestem dziewica ani nic takiego!po prostu tak jest i tyle. z tym czekaniem to tez nie tak, nie zamierzam całe zycie, ale chodzi o to ze tyle czekałam i tego nie żałuje! wcale! ciesze sie ze nie zrobiałam tego majac 16 lat na przykład. a co do testów ciążowych itp - NIC , ŻADNE ZABEZPIECZENIE NIE DA CI 100% PEWNOSCI! no chyba ze sterelizacja....i zawsze trzeba miec swiadomosc ze kochajac sie z kims powołasz dozycia dziecko. dlatego wole juz kochac sie z kims kto zechce byc juz do konca razem! mozliwe ze przesadzam ale znam mnóstwo kolezanek, które współzyja, zabezpieczaja sie "po zeby" a jak im sie okres spóznia to sieja panike! tego własnie chciałam uniknac! zdaje sobie sprawe ze jak bede sie kochac z moim facetem ( z zabezpieczeniem oczywiscie) ale jak cos zawiedzie to nie bede robiła wielkich oczu i nie bede az tak se bała, bo dziedziusia bede miała z kims kogo kocham ponad zycie i z kim chce byc juz na zawsze. nie gloryfikuje faktu ze w tym wieku jestem jeszce dziewica, nie czekam na ksiecia na białym rumaku ( chociaz akurat taki mi sie trafił ;-p tak przynajmniej go widze ). na pewno jestem staroswiecka ale mam to gdzies! ŻYJE WEDŁUG WŁASNYCH PRZEKONAN I JESTEM SZCESLIWA CZEGO I WAM WSZYTIM ZYCZE! pozdrawiam!

Gość ja stracilam
dziewictwo w wieku 19 lat, czyli rok temu, i wcale nie zaluje:) Nadal jestesmy razem;)

Ja straciłam dziewictwo w wieku 20 lat po 3 tygodniach znajomości z facetem. I wiecie co??? Już po 4 dniach wiedziałam, że to ten jedyny i zakochałam się:) Jesteśmy razem już dwa lata a za rok ślub. Naprawdę warto czekać na księcia bo radość jaką poczujecie i wielka duma, że dotrwałyście będzie ogromna. Dla mnie dziewictwo zawsze było powodem do dumy i miałam głęboko w dupie opowiadania koleżanek ile to one już facetów zaliczyły. Dlatego, Moje Kochane Dziewice bądźcie twarde i nie dajcie się bo tyle jeszcze szczęścia przed wami!!!! BUZIACZKI:)))))

Gość szary człowiek
Moja dziewczyna mając 15 lat straciła z gościem którego znała 2 miesiące w samochodzie u niej przed domem, gościu miał 22 lata i potem ją zostawił, a potem co wyprawiała to szkoda słów, jak zaczeliśmy chodzić opowiedziała mi to wszystko nie szczędząc szczegółów, była szczera ale za bardzo i to mnie boli, nie chodzi tu o dziewictwo ale o sposób, uczucie itd. a to mi na to nie wygląda i cały czas się zastanawiam czy taki związek z nią ma sens????

Gość 22 lata to niby tak duzo
? :D nie badz smieszna ;)

Gość a ja mam 25 lat
i nadal nic a jestem facetem

Gość dziewica_19
Ja tez jestem dziewicą i jest to dla mnie powód do dumu :-) spotykam sie teraz z facetem jesteśmy ze sobą miesiac i nie wiem jak on to przyjmię jeżeli mu powiem,ze jestem dziewicą i nie bede uprawiała z nim sexu -narazie :-)( nie czuje sie na to gotowa) kurcze dla faceta sex jest tak bardzo ważny ..... jezeli odejdzie ode mnie ze względu na to,bede wiedziała ze nie był wart moich uczuc.... a teraz trudno trafić na wyrozumiałego faceta :-(

Gość my jestesmy razem
juz prawie 4 lata (mamy po 23 lata) i oboje jeszcze czekamy.. pewne juz niedlugo... ale to tylko nasza decyzja- wiemy ze bedziemy (tak przynajmniej teraz nam sie wydaje.. co bedzie kiedys nigdy nie wiadomo..) razem i dotej pory jakos sie nam nie spieszylo.. wszyscy znajomi mysla ze my juz dawno... ja swoim przyjaciolkom powiedzialam ale jego koledzy.. co tu wiele mowic wysmiali by, taka niestety jest wiekszosc chlopakow ... teraz to tylko gadki kto z kim i jak dlugo i ile raz...

Gość my jestesmy razem
ja trafilam wlasnie na takiego Faceta :) poznalismy sie jak mialam wlasnie 19 lat i szczerze to ja wtedy o seksie nie myslam- wiem ze to na dzisiejsze czasy moze i jest dziwne ale ja mialam i mam to gdzies... nie musze w ten sposob dopasowywac sie do wiekszosci ...

Gość powiedzial co wiedzial
:D:D:D:D:D:D

Gość iiiyy
22 to i tak jeszcze ze 2 lata za wcześnie - szanuj się, twój przyszły facet, mąż będzie najszczęśliwszym gościem na ziemi że nie ma przechodzonej, a i Ty nie bedziesz mieć wyrzutów sumienia