Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoświadczona.

Czy plemniki przesiąkają przez bieliznę??

Polecane posty

Gość niedoświadczona.

Mam wielki problem!Kiedy zaczęliśmy się kochać z chłopakiem on był jeszcze w majtkach, ale miał przed wczesny wytrysk i takimi mokrymi majtkami dotknął mojej pochwy ale nie wchodził no bo był w bieliźnie!! Czy mogłam zajść w ciążę?? Okres spoznia mi się dwa tygodnie, a zawsze miałam regularnie!!! Błagam odpiszcie!!!

dlaczego do tej pory nie kupilas testu skoro tyle się spóznia!!!!!!!!!!!!!!

Gość niedoświadczona.
Nie wiem boje sie!!Ale czy to możliwe że przesiąkają??

Gość gadałam kiedyś
z ginem na ten temat. Mówił, że to jest teoretycznie możliwe, bo przecież materiał to nie szczelna guma. Zwłaszcza jak jest luźno utkany, czy ma jakąś małą dziurkę. Natomiast jest to bardzo mało prawdopodobne. Zrób test, pewnie spóźnia Ci się z zupełnie innego powodu, więc się uspokoisz. Nic Ci nie da jak się będziesz stresować, im bardziej będziesz zdenerwowana, tym więcej okres się będzie spóźniał.

naprawde nei wiem , ale mysle (moze głupio) ze jest taka mozliwosc no chyba ze tego bylo b.bardzo malo :/

Gość niedoświadczona.
Tak sądziłam że jest to możliwe, a jeśli się okaze, ze jestem w ciazy??Boże co ja zrobie?????????????????????????????????????????????????????//

Gość gadałam kiedyś
Ale to jest naprawdę bardzo bardzo mało prawdopodobne! Nie zamartwiaj się na wyrost, najpierw zrób test. Uszy do góry!

Gość niedoświadczona.
Dziś sobie kupię!!! Tylko jaki??? Nigdy nie był mi potrzebny, więc nie znam się na tym!!!

Gość niedoświadczona.
Jutro rano zrobię ale czy przychodzę do apteki i proszę zwykly test ciązowy, czy to musi byc jakis specjalny???Moze wiesz jaki jest najlepszy, najbardziej wiarygodny???

Gość gadałam kiedyś
Podobno dobry jest Quick View, ale może poradz się w aptece?

Gość niedoświadczona.
tak będzie chyba najlepiej, ale ja chyba oszaleje do jutra!!!

Gość gadałam kiedyś
Rozumiem Cię i wcale się nie dziwię. Będę trzymać kciuki, żeby to były tylko efekt stresu. Szansa, żeby coś jednak się przez bieliznę przedostało i jeszcze miało siłę dostać się gdzie potrzeba jest jak jeden do miliona, dlatego myślę, że wszystko będzie w porządku!

Gość Miks
nie rozumiem.... majtki dotykały pochwy??? oj dzieci dzieci..jak wy to robicie? ja nigdy nie wzniosę się na wyżyny takich umiejętnosci seksualnych! albo majtki mam złe?? "-D

a ja jestem w 100% przekonana za ci sie spoznia bo czekasz..5to tylko stres. wbrew pozorom w ciąze nie jest zajśc tak , Barzdo, Bardzo, łatwo..3ba sie troche postarac... tez tak kiedys miałam, nie przejmuj sie!!!!!!!!

Gość niedoświadczona.
a gdybym zrobiła ten test wieczorem, wynik moze wyjsc fałszywy???A gdyby tak nasiusiac do sloiczka teraz i pojechac kupic test???

Gość gadałam kiedyś
Mocz musi być świeży, więc nie ma sensu teraz siusiać i jechać po test. Myślę, że dwa tygodnie po okresie mógłby być miarodajny i nie rano, ale lepiej jednak zrobić go jutro, zaraz po przebudzeniu.

Gość plemniory tak

Gość tak sobie mysle
ale masz kiepskiego chlopazcka ktory konczy zanim sie zaczelo i jeszcze klopotu umial narobic ech zycie

Gość no to masz klopot
to moze byc ciaza, bez 2 zdan a kreska na brzuchu, jakies objawy?? wsluchaj sie w organizm, wyczujesz jakie ogóreczki, rodzynki, nietypowe zachowania ale przeczucie i niepokój sa najwazniejsze

Gość gość
I jak ? Ja podobna mam sytuację ! Co robić ?!

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… - rozważasz aborcję, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.