kde 8 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 13 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale ja nie chcę z nią w związek wchodzić xD pogadać można i foty zrobić jak bym zobaczył to bym zagadał Jest przepiękna. Ale lepiej żeby Jej foty robił profesjonalny fotograf a nie taki zbok jak ty Edytowano 3 godziny temu przez kde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zwłaszcza, że jest bardzo fotogeniczna W przeciwieństwie do ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kde napisał: W przeciwieństwie do ciebie Łyszkowice powiat Łódzki już jadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, mr_Kumpir napisał: blondynki są fotogeniczne z reguły ale nie wszystkie.Agatka czepek nie była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Łyszkowice powiat Łódzki już jadą jadą świry jadą z łysą na czele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, kde napisał: Jest przepiękna. Ale lepiej żeby Jej foty robił profesjonalny fotograf a nie taki zbok jak ty Profesjonalnemu by musiała zapłacić 500 zł xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, kde napisał: jadą świry jadą z łysą na czele A w tej łysej krainie czupryna salowej nie zginie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Profesjonalnemu by musiała zapłacić 500 zł xD Ja myślę że to on by Jej musiał zapłacić Edytowano 2 godziny temu przez kde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Hełmofon w domofon tradycja kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kde napisał: A ja myślę że to On by jej musiał zapłacić Sama za darmo rozdaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 32 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Profesjonalnemu by musiała zapłacić 500 zł xD Chyba gejowi niegej by w naturze przyjął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Nikt nie płaci za badziewie dostępne owsikom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: Profesjonalnemu by musiała zapłacić 500 zł xD Lub więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kde napisał: Ja myślę że to on by Jej musiał zapłacić ale z ciebie włazidupa i betaorbiter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Lub więcej na 3 zdjęcia by stykło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, kde napisał: Ja myślę że to on by Jej musiał zapłacić Za co? Dokształć się owsik, bo nie masz zielonego pojęcia o niczym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, big buu napisał: Chyba gejowi niegej by w naturze przyjął a wiesz że fotograf może być też kobietą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Trzeba iskrze portfolio nudesy zrobic to się tera nazywa sesja kobiecą achh moja kobiecość paczcie jak pozuje fam fatal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: Chyba gejowi niegej by w naturze przyjął w naturze to ty grubasie możesz płacić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a wiesz że fotograf może być też kobietą Byczemu i Szczerbatemu tylko chłopy w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Za co? Dokształć się owsik, bo nie masz zielonego pojęcia o niczym Za pozowanie. Przecież modelkom się płaci bo to ich praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Magda to nasza Ela Gawin fotografii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Trzeba iskrze portfolio nudesy zrobic to się tera nazywa sesja kobiecą achh moja kobiecość paczcie jak pozuje fam fatal ma piękne ciało i też by mogła pozować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kde 8 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: Magda to nasza Ela Gawin fotografii Nawet z wyglądu podobna trochę Edytowano 2 godziny temu przez kde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kde napisał: Za pozowanie. Przecież modelkom się płaci bo to ich praca I takim modelom jak ty. Nimfa nie jest modelką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 481 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Magda to nasza Ela Gawin fotografii Gołębie bujała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 13 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kde napisał: ma piękne ciało i też by mogła pozować Wiesz ile takich kobiet z pięknym ciałem jest na świecie? Kogo interesuje kolejna nudna sesja w pizamie? Z twarzy przeciętna dùpy nie urywa w kontekście zdjęć. Ludzie chcą oglądać ciekawe ryje a nie sztampowe i nudne baby rozneglizowane cycofony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Trzeba iskrze portfolio nudesy zrobic to się tera nazywa sesja kobiecą achh moja kobiecość paczcie jak pozuje fam fatal nom w sumie wyświetla mi się sesja kobieca dla pacjentek po ciężkich przejściach życiowych to chyba może być za 1000 zrobię o 500 taniej niż na fejsbuku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Magda to nasza Ela Gawin fotografii bym chciał sesję retro u Elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 122 Napisano 2 godziny temu koniecznie z obrobko w fotoszopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach