Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda243

czy kobiecie w ciazy wypada isc na dyskoteke?

Polecane posty

Gość mloda243

jesli tak to do ktorego miesiaca mozna tancowac.. oczywisice bez alkoholu:)

Gość jasne ze wypada
ale musisz uwazac zeby sie nie przeforsowac i unikac dymu, uderzen w brzuch, miec wygodne buty i niezbyt obcisle ciuchy, a mozesz praktycznie do konca ciazy. chociaz szczerze powiedziawszy to niezbyt bezpieczne miejsce dla ciezarnej..

Gość terazz jaaa
Czemu ma nie wypadać ? Tylko jaka normalna kobieta pójdzie . Co z tego ,ze Ty nie będziesz pić , ani palić . Chyba ,że to dyskoteka dla niepalacych i bez alkoholu .... Stado ludzi , ryzyko ,ze ktos Cię solidnie popchnie ,czy uderzy duze. Jesli jeszcze jakaś podchmielona ekipka zacznie szaleć , jeszcze wieksze. Jednak wybór należy do Ciebie . Jednoznaczna ocena wypadalności - wypada.

Gość edytka19
jak sie bedzie czulo to dziecko keidy w srodku nocy zafundujesz mu taka dawke glooooosnej muzyki... na pewno nie bedzie mu milo

Gość do tego dymu i hałasu
? :o

Gość Przyszła Mama
Wydaje mi się,ze to raczej nie ma sensu,nawet nie paląc jesteś "bierną"palaczką,a poza tym głosna muzyka i zaduch nie są dla dziecka dobre,w dodatku skoro chodziłas na dyskoteki,wiesz,ze róznie bywa,czasem ktoś wpadnie na Ciebie tancząc,czy po pijaku,ja osobiście jestem przeciw,juz prędzej polecam wyjście do pubu,ale teraz,porą letnią i pod parasolki,gdzie nie jest nadymione i nie gra bardzo głosna muzyka..

nie wypada... ogolnie niedobrze mi i trace szacunek do kobiety ktora w ciazy chodzi w mini i koszulkach uwydatniajacych brzych... szanujcie to ze jestescie w stanie blogolawionym a nie pokazujcie... jeszcze bedzie czas chodzi w mini i pokazyc brzuch.. ale w tym czasie prosze o przyzwoitosc.

Gość Ninka35
Myślę, że nikomu to na dobre nie wyjdzie. Ani Tobie - dym, hałas itp Ani dziecku (co ono tam sobie będzie myślało o tych hukach i potrząsaniach) ;)

Gość gość
Ja jestem w 6miesiącu ciązy i razem z moim narzeczonym raz na jakis czas chodzimy na dyskoteki . Moim zdaniem nie powinno sie tanczyc do oporu czy spożywać jakieś używek , mysle ze wyjscie też powinno byc zaplanowane i z kims komu możesz zaufac , ponieważ kobieta w odmiennym stanie powinna byc bezpieczna i przedewszytskim co jest moim zdaniem najważniejsze to samopoczucie kobiety jezeli czujesz sie dobrze i ciaza przebiega prawidłowo to nie widze przeciwskazan :) A i zapomniałabym jezeli chodzi o struj to wiadomo że obcisłe ciuchy i wyłuzdane stroje moim zdaniem nie sa na miejscu , ważne by ubrać się tak żeby kobieta sie czuła dobrze a nie po to by sie pokazac :)

Gość gość
No nie wiem... Uwazam,ze za duze ryzyko urazu. Ktos na Ciebie wpadnie, ktos popchnie, uderzy w brzuch...Oczywiscie to nie musi sie zdarzyc,ale ryzyko nalezy moim zdaniem minimalizowac. Do tego glosna muzyka... Przeciez dziecko wszystko slyszy,bedzie sie stresowac,denerwowac..Po co? Moja Mala w Sylwestra u znajomych slyszac krzyki tak szalala,ze myslalam,zd brzuch mi wybuchnie,wiec szybko sie ulotnilam do domu i dopiero jak wyszlam to sie uspokoila. A co dopiero huk na dyskotece...

Gość gość
Następny temat odkopany po 9ciu latach. Plaga jakaś?