Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Dziś dokonałam mistrzostwa …

Polecane posty

4 minuty temu, Seven napisał:

Jego prawda. To zwykły atak żeby poniżyć osobę, która coś kiedyś mu nie przypasowała. 

masz jakas obsesje na moim punkcie, znowu identycznie z mieczem sie zachowujecie i piszecie to samo. 

nikogo nie ponizam, ona co najwyzej sama sie poniza, a ja stwierdzam fakt moze zalozyc co chce i tak kazdy widzac alkoholiczke skupia sie na tym ze pije a nie ze ladny sweter zalozyla

Edytowano przez konie na ambonie

Bardzo duże zapotrzebowanie jest na kierowców autobusów Solaris z automatyczną transmisją, elektrycznych, wodorowych i standardowo spalinowych w wielu miastach w Polsce. Niektóre miasta nawet dofinansowują szkolenia i kategorie, a inne Hindusów sprowadzają, takie braki. 

Może warto rozważyć... jeździsz sobie od przystanku do przystanku nie najgorsza robota. Kobiety bardzo chętnie biorą. 😉 

Edytowano przez RC +

8 minut temu, G. Swenson napisał:

Jestem stabilna ale wtedy rzeczywistość mi się rozmyła … nie chcę tego przeżywać znowu. Nie chce znowu czuć takich leków . 

Nie chcesz a jednak sama się do tego doprowadzasz.  . Ktoś Ci wlewa? Ja nigdy nie zrozumiem uzależnonych. Choroba  na własne życzenie. A potem przymus i ciężko przestać aż do stanów takich jak piszesz.

Czy urwane filmy już miałaś.Co po nich wyprawiasz?

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

masz jakas obsesje na moim punkcie, znowu identycznie z mieczem sie zachowujecie i piszecie to samo. 

nikogo nie ponizam, ona co najwyzej sama sie poniza, a ja stwierdzam fakt moze zalozyc co chce i tak kazdy widzac alkoholiczke skupia sie na tym co pije a nie ze ladny sweter zalozyla

Etam myślisz że taki Bicu by cokolwiek zauważyl albo przypadkowy Bolek z ulicy w stylu Makaron jak pipkom oczy zalepione, nic nie widzą 

Edytowano przez bocibot

1 minutę temu, RC + napisał:

Bardzo duże zapotrzebowanie jest na kierowców autobusów Solaris z automatyczną transmisją, elektrycznych, wodorowych i standardowo spalinowych w wielu miastach w Polsce. Niektóre miasta nawet dofinansowują szkolenia i kategorie, a inne Hindusów sprowadzają, takie braki. 

Może warto rozważyć... jeździsz sobie od przystanku do przystanku nie najgorsza robota 😉 

w krakowie na kazdym autobusie i tramwaju prawie jest info dolacz do nas jakies 8k sie zarabia i uprawnienia tez robia znam kogos kto zostal tramwajarzem podobno lepiej niz jezdzic autobusem a kasa ta sama ale moze ona nie mieszka w duzym miescie poza tym jej sie wydaje ze jest dama i bedzie wykonywala prace co najmniej dyrektora regionu. na stazu jej sie niezbyt podobalo zapewne dlatego ze byla popychadlem a ma mental rozpieszczonej ksiezniczki

3 minuty temu, Margherite napisał:

Choroba  na własne życzenie.

dokladnie. mysle tak samo. mozna zalowac chorych na raka a nie alkusow czy cpunow albo schizoli gdy jest to nastepstwem cpania

Edytowano przez konie na ambonie

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

Każdy się może kreować w necie na kogo chce a w życiu co innego, pisała chyba że pracowała w sklepie wczrsniej

Każde praktycznie miasto, opieka społeczna ma sekcję Anonimowych Alkoholików. Trzeba po prostu w któryś dzień pójść i popytać. To nie jest wstyd mieć problem. To nie jest nałóg tylko nizin społecznych, to może spotkać polityka, księdza, biznesmena czy lekarza. Zdarza się i tyle, trzeba walczyć, szukać pomocy.

• Like 1

2 minuty temu, bocibot napisał:

Etam myślisz że taki Bicu by cokolwiek zauważyl albo przypadkowy Bolek z ulicy jak pipkom oczy zalepione, nic nie widzą 

tak uwazam ze nawet bicu bedzie sie trzymal z dala od alkuski bo wie ze zaraz zacznie sie awanturowac i nie wiadomo co wymysli. nikt nie chce przebywac z alkusami to ponizajace juz samo przebywanie. watpie zeby bicu mial ochote czy nawet lezak. juz szybciej uwierze ze jakas baba z alkusem bedzie liczac ze go naprawi niz gosc. 

Tak, tak, doradzajcie jej pracę kierowcy. Przecież to trzeba przejść badania, testy... Alkoholiczkę na psychotropach za kierownicę! I będzie powtórka z warszawskiego wiaduktu gdzie ćpun pozab.ijał ludzi.

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

tak uwazam ze nawet bicu bedzie sie trzymal z dala od alkuski bo wie ze zaraz zacznie sie awanturowac i nie wiadomo co wymysli. nikt nie chce przebywac z alkusami to ponizajace juz samo przebywanie. watpie zeby bicu mial ochote czy nawet lezak. juz szybciej uwierze ze jakas baba z alkusem bedzie liczac ze go naprawi niz gosc. 

Chyba że chce jednorazowo zamoczyć, wtedy może trochę poprzebywać 😏

2 minuty temu, konie na ambonie napisał:

w krakowie na kazdym autobusie i tramwaju prawie jest info dolacz do nas jakies 8k sie zarabia i uprawnienia tez robia znam kogos kto zostal tramwajarzem podobno lepiej niz jezdzic autobusem a kasa ta sama ale moze ona nie mieszka w duzym miescie poza tym jej sie wydaje ze jest dama i bedzie wykonywala prace co najmniej dyrektora regionu. na stazu jej sie niezbyt podobalo zapewne dlatego ze byla popychadlem a ma mental rozpieszczonej ksiezniczki

A te nowe Solarisy to ponoć bajka się prowadzą. Gadałem z kumplem co na wodorowym jeździ, to mówi, że czysta przyjemność, słuchawki bluetooth, muzyka i robota idzie za spoko kasę. 

Przed chwilą, bocibot napisał:

Każdy się może kreować w necie na kogo chce a w życiu co innego, pisała chyba że pracowała w sklepie wczrsniej

ok ja opieram sie na tym co sama o sobei pisala byc moze pisala cos jeszcze czegop nie wiem. 

kreowala sie na ksiezniczke i wmawiala innym pijanstwo wiec jak w drugim przypadku juz sie wydalo to i podejrzewam ze w pierwszym tez bedzie nieco odwrotnie. 

potrzebuje widzow bo zaden alkus nie lubi pic sam jakby chciala przestac to nie siedzialaby tu i nie pisala 

Niech mi ktoś powie, że ona troluje z tym piciem i to się nie dzieje naprawdę.

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Tak, tak, doradzajcie jej pracę kierowcy. Przecież to trzeba przejść badania, testy... Alkoholiczkę na psychotropach za kierownicę! I będzie powtórka z warszawskiego wiaduktu gdzie ćpun pozab.ijał ludzi.

Ale o AA też napisałem wyżej. Najpierw AA a potem Solarisy... spokojnie 😉

2 minuty temu, RC + napisał:

Każde praktycznie miasto, opieka społeczna ma sekcję Anonimowych Alkoholików. Trzeba po prostu w któryś dzień pójść i popytać. To nie jest wstyd mieć problem. To nie jest nałóg tylko nizin społecznych, to może spotkać polityka, księdza, biznesmena czy lekarza. Zdarza się i tyle, trzeba walczyć, szukać pomocy.

to trzeba przestac chciec pic a ona nie chce. skorop kafeterie ogarnia i zakladanie nickow to i by sobei leczenie w necie znalazla tylko nie chce. 

jej zycie jej sprawa kazdy juz jej napisal pewnie przynajmniej raz zeby sie leczyla nie chce to nie, jutro wytrzezwieje to bedzie tobie czy mnie alkoholizm wmawiala albo jak miecz dda. alkusy pierwsze do szukania alkoholizmu u innych. 

2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał:

Chyba że chce jednorazowo zamoczyć, wtedy może trochę poprzebywać 😏

nie sadze chyba ze jakis menel tirowiec bedzie chcial zaoszczedzic 100zl 😄

Przed chwilą, RC + napisał:

Ale o AA też napisałem wyżej. Najpierw AA a potem Solarisy... spokojnie 😉

Musieliby mieć już naprawdę skrajnie niskie wymagania żeby kogoś takiego przepuścić. Chciałbyś serio jeżdzić z taką bombą, która może wybuchnąć niespodziewanie po roku niepicia?

1 minutę temu, Malowany napisał:

Niech mi ktoś powie, że ona troluje z tym piciem i to się nie dzieje naprawdę.

nie troluje ona juz 2 czy 3 lata temu jako gina zakladala tematy ze otwiera butelke wina ale byl wiekszy ruch na forum i poza zaba nikt sie nia nie interesowala to sobie zwykle odchodzila od razu teraz ma widzow dajacych jej uwage to pije czesciej bo ma towarzystwo

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

Musieliby mieć już naprawdę skrajnie niskie wymagania żeby kogoś takiego przepuścić. Chciałbyś serio jeżdzić z taką bombą, która może wybuchnąć niespodziewanie po roku niepicia?

Braki są potężne... dziś był reportaż na TVP tuskowej, że w jakimś mieście zaczęli Hindusów zatrudniać i przy okazji zrobili reklamę by się zapisywać, bo nabór trwa... oni potrzebują tych kierowców w prawie każdym mieście. 😆 

1 minutę temu, Pieprz w moździerzu napisał:

przeciez tam biora kazdego glownie obcokrajowcy tam pracuja.wyjedz czasmi pieprz gdzies to zobaczysz jak swiat wyglada bo przez to masz poghlady jakie masz ze np. nie wiesz z enie ma chetnych do pracy jako kierowca autobusu czy tramwajarz i trzeba sprowadzac uchodzcow jak ich pozniej nazywac gdy pisowski posel wstawi do netu zdjecia ludzi o innym kolorze skory nawet jak to kierowcy czy turysci 😄

ten gosc ktorego znam bo kiedys pracowal ze man ma schizofrenie i zostal tramwajarzem wiec alkus tez przejdzie jak nie bedzie pil 😄

Przecież już z daleka widać że to trollica i próbuje zamieszanie robić.

2 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Przecież już z daleka widać że to trollica i próbuje zamieszanie robić.

Z niej taka trollica jak i z ciebie. Ona troluje chlaniem a ty nudesami. 

Pijesz. Nie jedź!

Zbyt dużo się wylewa 😥

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się