Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danti

nocniczek na start

Polecane posty

od kiedy przyzwyczajalyscie dzieci do nocnika? moj synek ma 10 msc i juz siedzi i korzysta z niego.

Gość LoLi21
moja coreczka tez korzysta z nocnika od 7-8 mies. Szkoda tylko ze mnie sie nie chce jej odstawiac regularnie bo juz pewnie nie musialabym kupowac jej pampersow :(

Moja córeczka ma 2 lata i 3 m-ce i już od 3 tygodni korzysta sama z nocnika tzn. nie trzeba jej wysadzać i sie pytać czy chce siku. Sama sobie bierze nocnik i się załatwia.A jeszcze 2 miesiące temu nawet nie chciała na niego patrzeć.

Gość karola19
Witajcie Moja córka ma 2 lata i 3 miesiące i jeszcze korzysta z pieluch Rano i po spaniu załatwia się w nocnik ale podczas dnia niestety nie woła ale po fakcie dlatego jestem ciekawa jak Wy nauczyłyście korzystać swoje Pociech z tygo wynalazku? I ile czasu Wam to zajęło? Niestety nie jestem z nią w domu chodzi do przedszkola i jak ja mam ją nauczyć pomóżcie proszę pozdrawiam

Gość padlinka
aaaaaaaaaaaaaaa moja dzidzia ma 23 m-ce i nie robi jeszce na nocnik buuuuu, troche mnie to juz meczy, te pieluchy etc ale moze trzeba poczekac az dojzeje do tego po prostu, tylko tak troche zazdorsna jestem jak molodsze dzoeiciaczki robia juz na nocnik a ona jeszcze nie...ach, te mamine ambicje!

tu nie chodzi o ambicje🌼 , moj synek na razie przyzwyczaja sie do siedzenia na nocniczku.a jak przy okazji zrobi to i owo to bardzo go chwale.teraz to dla niego nowosc i siada bez problemu.slyszalam ze starsze dzieci gorzej jest naklonic zeby wogole chcialy usiasc :)

mój synek korzystał z nocnika tylko dwa miesiące. Obecnia ma dwa lata i dziesięć miesięcy. Zabrałam mu nocnik i teraz korzysta z sedesu - ma plastikową deskę nakładana na normalną. Ulga i wygoda.

Gość mamuśkaaaaaaaa123
moja córcia ma 5 miesięcy i zamierzam ją przyzwyczajać jak zacznie stabilnie siedzieć aby wiedziała że tam się robi si.... i ku...